reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@agatush dzięki i dzięki.
No ja mam taką nadzieję, że sercowe sprawy u córci to zaczną się jak będzie zakochaną, upartą nastolatką.
Aha, dostałam też kontakt z tego drugiego usg (przychodnia USG prowadzi też hospicjum) do pani psycholog, gdybym czuła potrzebę. Tylko tak nie wiem czy czuję tę potrzebę. A może iść z ciekawości babskiej, bo na razie to to mną by głównie kierowało.

@ivvonka no wiedziała, ze Cię tu znajde. Bardzo sie ciesze, ze było wszystko dobrze :) niestety te nasze dzieciaczki płatają nam psikusy czasem. Ważne żeby wszystkiego nie dobierac sobie do głowy. Mój tez miał ZD i złe echo a jest zdrów :)
@Dominika000 gratulacje :)

@ivvonka bardzo dobre wieści. A serduszko ocenią za 3 tygodnie jak będą mieć dobry widok i okaże się że wszystko jest dobrze. Ala wstydliwa jest jak widać. Od małego nie chętnie pokazuje swoje walory.

A mi dziś nogi napuchły. I leżę na leżaku z nogami w górze. A słoneczko dopisuje od niedzieli. Pozdrowienia z nad morza.
IMG_20180704_122438.jpg

Załączniki

• IMG_20180704_122438.jpg
    IMG_20180704_122438.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 339
@ivvonka bardzo dobre wieści. A serduszko ocenią za 3 tygodnie jak będą mieć dobry widok i okaże się że wszystko jest dobrze. Ala wstydliwa jest jak widać. Od małego nie chętnie pokazuje swoje walory.

A mi dziś nogi napuchły. I leżę na leżaku z nogami w górze. A słoneczko dopisuje od niedzieli. Pozdrowienia z nad morza.Zobacz załącznik 873560
ale pięknie, ale zadroszcze i pojade jak mi dzieci podrosną bo to dla mnie podróż przez całą Pl

reklama
Dziewczyny kiedy po porodzie przedwczesnym/ poronieniu warto zbadać poziom prolaktyny zeby zobaczyc czy jest odpowiedni I zapobiec ewentualnemu braku owulacji ?
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale zechcesz moze powiedzieć, jak dlugo sie staraliscie? Byly jakies problemy hormonalne wcześniej?

Do góry