reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@agatush dzięki i dzięki.
No ja mam taką nadzieję, że sercowe sprawy u córci to zaczną się jak będzie zakochaną, upartą nastolatką.
Aha, dostałam też kontakt z tego drugiego usg (przychodnia USG prowadzi też hospicjum) do pani psycholog, gdybym czuła potrzebę. Tylko tak nie wiem czy czuję tę potrzebę. A może iść z ciekawości babskiej, bo na razie to to mną by głównie kierowało.

@ivvonka no wiedziała, ze Cię tu znajde. Bardzo sie ciesze, ze było wszystko dobrze :) niestety te nasze dzieciaczki płatają nam psikusy czasem. Ważne żeby wszystkiego nie dobierac sobie do głowy. Mój tez miał ZD i złe echo a jest zdrów :)
@Dominika000 gratulacje :)

@ivvonka bardzo dobre wieści. A serduszko ocenią za 3 tygodnie jak będą mieć dobry widok i okaże się że wszystko jest dobrze. Ala wstydliwa jest jak widać. Od małego nie chętnie pokazuje swoje walory.

A mi dziś nogi napuchły. I leżę na leżaku z nogami w górze. A słoneczko dopisuje od niedzieli. Pozdrowienia z nad morza.
IMG_20180704_122438.jpg

Załączniki

• IMG_20180704_122438.jpg
    IMG_20180704_122438.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 335
@ivvonka bardzo dobre wieści. A serduszko ocenią za 3 tygodnie jak będą mieć dobry widok i okaże się że wszystko jest dobrze. Ala wstydliwa jest jak widać. Od małego nie chętnie pokazuje swoje walory.

A mi dziś nogi napuchły. I leżę na leżaku z nogami w górze. A słoneczko dopisuje od niedzieli. Pozdrowienia z nad morza.Zobacz załącznik 873560
ale pięknie, ale zadroszcze i pojade jak mi dzieci podrosną bo to dla mnie podróż przez całą Pl

reklama
Dziewczyny kiedy po porodzie przedwczesnym/ poronieniu warto zbadać poziom prolaktyny zeby zobaczyc czy jest odpowiedni I zapobiec ewentualnemu braku owulacji ?
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale zechcesz moze powiedzieć, jak dlugo sie staraliscie? Byly jakies problemy hormonalne wcześniej?

Do góry