reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Konsultowalas to z ginekologiem czy sama zaczęłaś pić?
Ktoś kto to stosowal: wiecie czy można to już zacząć stosować w połogu ?
Nie konsultowałam.Sama zaczęłam pić.Poczytałam trochę w internecie i stwierdziłam że nie zaszkodzi.Kolejną wizyte mam 31.07 mam nadzieję że będę wtedy po drugiej@.

reklama
Dzięki dziewczyny. Pani w aptece dała mi jakąś maść z arniką - ale tak sobie czytam, że ona to na sińce pod oczami - ale może i na nogę pomoże. Dobrze że już mogę chodzić, chociaż przecież powinnam na tyłku usiąść, nogi w górę i dać limifie sobie spłynąć. Także plan na dziś już mam (tylko jeszcze dzieciom obiecaną pizzę zrobić i poprasować sterty prania).

U mnie chyba znow nic z tego:( godzinę temu jak bylam w wc to na papierze krew i sporo :( teraz na razie cisza nic nie ma ale nie mam dobrych mysli ... jutro z rana ide do mojego doktora :(

reklama
Cześć dziewczyny, wpadam na szybko... dzis 21 dc, bole podbrzusza ciagle od owu, ale przy endometrium 6 mm to sobie mogę o ciazy pomarzyc :(
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam :D

Do góry