Gratuluje ślicznego synkaDzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was późniejZobacz załącznik 871210
reklama
anja93
Fanka BB :)
Jak wytargana przez życie ale powoli ogarniam [emoji14]Gratulacje dla rodziców i witaj Maksiu!
Marika jak się czujecie?
martakratka
raz_dwa_trzy
A insulinę też miałaś? Nie do końca wiem jak to powinno wyglądać w ciąży ,ale ten ostatni wynik po 2h chyba powinien bardziej spaść i być zbliżony do tego na czczo.Dziewczyny zinterpretujcie mi wyniki krzywej bo nie mam norm... plisss
martakratka
No wlasnoe z tego co w necie czytam wynik po 1 godz jest o 8 za duzy a po 2 jest ok... kurde nie wiem... Nie mialam zadnej insuliny.A insulinę też miałaś? Nie do końca wiem jak to powinno wyglądać w ciąży ,ale ten ostatni wynik po 2h chyba powinien bardziej spaść i być zbliżony do tego na czczo.
reklama
raz_dwa_trzy
Nie wiem jakie są normy, z założenia jest tak,że cukier powinien spadać po 2h, i u Ciebie tak jest nie zamartwiaj się, lekarz Ci na pewno wszystko ładnie wyjasni. Kiedy wizyta?No wlasnoe z tego co w necie czytam wynik po 1 godz jest o 8 za duzy a po 2 jest ok... kurde nie wiem... Nie mialam zadnej insuliny.