reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczyny:D nie udzielam sie ostatnio zbyt dużo, bo jestem na zasłużonym urlopie. Okres trwał poltorej dnia, teraz mam 9 dc, niby mieliśmy przez ten cykl uzywac prezerwatyw ale cos zbyt często "zapominamy" :) chyba skonczy sie na tym, ze co ma byc to bedzie...
Test ciazowy w koncu dzis wyszedl mi negatywny. Beta sprzed okolo 10 dni to 50. Takzr chyba jest szansa na owu w tym cyklu :) :)
Pozdrawiam znad basenu

A ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszka:) wszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka:) wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dzidzia we mnie:) super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra:) mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka:D jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat:) najpiekniej mi dzis na swiecie:)
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chce:) ale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi:)
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czas:) wrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz?:D no jo pewnie to pewnie wkurza..:D 3 mam kciuki kochana:)

Załączniki

• 20180622_111233-1.jpg
    20180622_111233-1.jpg
    346,6 KB · Wyświetleń: 69
Kciuki żeby tym razem wszystko było na spokojnie ;*Ja w poprzednich ciazach tez miałam tylko iga i im;)
Ja poronilam w grudniu. 11 marca mialam ostatni @. To byl 2 cykl po tym jak sama sie oczyscilam.

Dziewczyny ja się powtórzę, bo chyba umknęło. Po jakim czasie udało Wam się zajść w kolejna "zdrowa" ciążę;)
Czy właśnie w te magiczne 6msc jest zazwyczaj łatwiej?

A ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszka:) wszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka:) wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dzidzia we mnie:) super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra:) mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka:D jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat:) najpiekniej mi dzis na swiecie:)
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chce:) ale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi:)
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czas:) wrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz?:D no jo pewnie to pewnie wkurza..:D 3 mam kciuki kochana:)
Ale super! [emoji7][emoji7] Jaki dzidziul wielki już! Kawał chłopa. A dopiero były dwie kreseczki, tak się cieszę ,dajecie nadzieję dziewczyny :)
No i... Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin! [emoji4]

Cudowny mężczyzna Mały :-D najlepsze życzenia dla Ciebie [emoji7] [emoji173] [emoji258] [emoji257] [emoji259]

@Totois30 sto lat :) życzę Ci przede wszystkim spełnienia marzeń bo domyślam jakie jest to Twoje największe marzenie :)
No i śliczny synuś :)

A co do mojej sytuacji...jest mi trochę przykro nie powiem ze nie, ale przecież to był pierwszy cykl staran także nie liczyłam na ciążę ale nadzieja była. Ale zaraz będzie kolejny cykl i może wtedy...w każdym badz razie nie poddamy się :)
Mam nowe zwierzątka (nie powiem Wam jakie bo pewnie połowa Was uciekła by z krzykiem jakby je zobaczyła :)) i mam dużo zajęcia. Oswajamy się itd a ze jestem wielkim miłośnikiem zwierząt to jest to dla mnie niemałą odskocznią :) polecam serdecznie :)

reklama
Do góry