kb.karola90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki żeby tym razem wszystko było na spokojnie ;*Ja w poprzednich ciazach tez miałam tylko iga i im
Ja poronilam w grudniu. 11 marca mialam ostatni @. To byl 2 cykl po tym jak sama sie oczyscilam.
Dziewczyny ja się powtórzę, bo chyba umknęło. Po jakim czasie udało Wam się zajść w kolejna "zdrowa" ciążę
Czy właśnie w te magiczne 6msc jest zazwyczaj łatwiej?
Ale super! [emoji7][emoji7] Jaki dzidziul wielki już! Kawał chłopa. A dopiero były dwie kreseczki, tak się cieszę ,dajecie nadzieję dziewczynyA ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszka wszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie kawal dzidzia we mnie super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat najpiekniej mi dzis na swiecie
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chce ale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czas wrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz? no jo pewnie to pewnie wkurza.. 3 mam kciuki kochana
Cudowny mężczyzna Mały najlepsze życzenia dla Ciebie [emoji7] [emoji173] [emoji258] [emoji257] [emoji259]A ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszka wszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie kawal dzidzia we mnie super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat najpiekniej mi dzis na swiecie
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chce ale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czas wrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz? no jo pewnie to pewnie wkurza.. 3 mam kciuki kochana
Dziekuje napewno się nie poddamGłowa do góry Kochana, wiem jak to potrafi rozczarować! Ale nie poddawaj się :-*