reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@kasiula222 nie martwić się psze Pani kochanej, ino poczekać. Nawet jak za dwa tygodnie przyjdzie to normę wyrobisz. U niektórych kobiet jest to szybko, niektóre muszą poczekać.
Dominika000
Początkująca w BB
Jesli to 5 tydzien to nie wysoka ta beta?Zobacz załącznik 869981
Moja beta dziś . Jest oki ?
Jest na czerwono
membaris
@muza_ton jestem jestem no u mnie prawdopodobnie dziewczynka ma być
Przepraszam Was że się nie odzywałam. Niestety już teraz wypadłam z obiegu. Nie wiem w ogóle co się przez ten czas działo :/ Z resztą jest spoko nowych osób
Mam nadzieję że się nie gniewacie na mnie
@ivvonka @muza_ton @anja93 @Totois30 @Marika92 co u Was? Jak się czujecie ? Jak dzidziusie?
Przepraszam Was że się nie odzywałam. Niestety już teraz wypadłam z obiegu. Nie wiem w ogóle co się przez ten czas działo :/ Z resztą jest spoko nowych osób
Mam nadzieję że się nie gniewacie na mnie
@ivvonka @muza_ton @anja93 @Totois30 @Marika92 co u Was? Jak się czujecie ? Jak dzidziusie?
membaris
Właśnie muszą coś robić przez nadciśnienie.. W pon mam 38 tydzień i dłużej czekać nie mogą.. A ja też już mam dość pobytu w szpitalu. Leżenia ciągle pod ktg i czekania tu jak na zbawienie skoro nic się nie dzieje... Nic mi de facto nie jest, leżę tu tylko żeby urodzić teraz... Równie dobrze mogłabym wrócić w pon.. A tak leżę tu i się wkurzam każda wokoło rodzi tylko ja leżę i nic.. mam już dosyć@Marika92 bo dobrze mu u Ciebie w brzuszku wiesz co może zaczną wywoływać i się coś ruszy, na siłę na pewno nic nie będą robić. A jak twoje samopoczucie ?
membaris
reklama