@Adeline89 czesc Ci, bardzo mi przykro z powodu strat. Masz poswiadczenie tych ciaz? Po 3 stratach zaczyba sie duzo refundacji badan, na trombofilie itd tez. Kochana czy moge Ci zadac pytanie o ta ostatnia ciaze z wada? Jak czesto mialas usg? Czy dzidzia rosla prawidlowo? Skoro kariotypy dobre to mogl bys duzy pech ze wciaz sie trafialy slabe zarodki, ale moze organizm niestety tez tak dokonywac podzialu. Czasem tak sie dzieje i wlacza sie sterydy, szczepienia, inne leczenie. Ale ja nie w temacie . jest kilku lekarzy w Polsce ktorzy sie zajmuja immunologia i ciaza. W Lodzi i w Krakowie/Rzeszowie. Zycze powodzenia w szukaniu winowajcy.
@patuśka duzo pierwszych ciaz tak sie konczy:/ wsrod moich kolezanek 50/50 :/ taka natura. Moja kolezanka stracila a teraz ma najcudowniejszego Kazika na swiecie
bardzo czesto to natura, niestety jak drugi raz sie zdarzy to juz mozna podejrzewac problem np immunologiczny. ALE mozna zapobiec ewentualnemu drugiemu razowi albo upewnic sie ze powinno byc ok. Zeby wiedziec na 100% no to jest duzo kasy ale mozna za 500 zl zrobic dobry pakiet podstawowy. Po pierwszej stracie mysle ze wystarczy. Jesli dalej bedzie strata no to ja juz planuje speca w Łodzi i konkretna diagnostyke ale mam nadzieje ze sie uda
teraz masz czas zeby poczytac i sie zastanowic czy cos badac czy wierzyc ze pech i sie trzego trzymac
bo jak juz sie pojawia 2 kreseczki to juz nie bedzie czasu na badania, tylko trza bedzie czekac na rozwoj sytuacji
oczywiscie bedziemy Ci wspierac jakakolwiek decyzje podejmiesz
i zyczyc jak najlepiej!:*