roki_1991
Fanka BB :)
@martakratka lepiej się postresować żeby potem było lepiej, niż nastawić się że będzie super, a potem się zawieść tak czy inaczej gratuluję i odpoczywaj teraz ile się tylko da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i nas z pewnością będziesz mieć z kim porozmawiac trzymam kciuki za dobry siurDzięki Aggs
Mam w domu duphason z zeszłej.... Zrobie jutro rano, ale dzisiaj chyba nerwicy dostane... Boże chciała bym sie cieszyc normalnie jak wiekszosc kobiet a nie sie bać że znowu coś nie tak ... Moje cykle po tym łyżeczkowaniu były różne ale ostatnio sie unormowaly.... Ale ten miesiąc jest wg jakiś inny,tym bardziej że w pierwszej od razu wiedziałam że jestem na samym poczatku,poprostu to czułam i już....nie chce znowu tego przechodzic,tym bardziej że przy ostatniej na łyżeczkowaniu byłam taka rozsypana że oni sami nie wiedzieli co maja ze mna zrobić....a z nikim o tym pogadać nie mogę bo moje wszystkie siostry miały książkowe ciaze....a po drugie od razu sie rozklejam...
dobrze dziewczyny piszą z tymi pomiarami. Mnie straszyli ze Wikus ma małą wagę i dzień przed porodem wazyl miły 2700 a na drugi dzień był 3100? Juz nie wspomnę o innych nieprawidłowościach typu fala zwrotna w serduszku itp wiec pamiętaj to pomiar statystyczny@Totois30
Hej, od czego tu zacząć, te badanie prenatalne miałam za darmo w ramach prywatnej opieki, więc jakość wizyty dla mnie nie była zadowalająca, bez żadnych uczuć, zdawkowe informacje i do widzenia.
Choć od mojego lekarza też ciężko coś wyciągnąć,to czuje się jednak takie coś, że przejmuje się swoimi pacjentkami.
No, ale ważne, że badanie było
Dziecko ponoć zdrowe, wszystkie najważniejsze parametry w normie, no ale nie może być za kolorowo i..
Szłam na to usg z przeświadczeniem, że pewnie już dziecko nadrobiło pozostałe 1 dzień różnicy miedzy OM, A TP (wcześniej było aż 5 dni i stosunkowo różnica się zmniejszała) do dzisiaj...
Dzisiaj się okazuje, że znowu jest różnica 4 dni, no kurcze, co jest nie tak?
Czy dziecko się źle rozwija ? że zamiast być w 13 tyg i 5 dniu, jestem wg usg w 13 i 1 dniu.
Teraz nie wiem, co z dha, bo miałam brać od 14 tyg, ale to mam się sugerować teraz OM, czy usg ?
Nie powiem, bo się martwię, gdyż nie myślałam, że znowu ciąża okaże się młodsza...
no i prawidłowo i odpoczywajNo to jestem na L4. Lekarz sam kazal mi je brac, bo mialam cisnienie podwyzszone wiec nie mialam wyboru. Czy któraś z Was miala nadciśnienie w ciąży? Najwaznieksze ze z dzidzia jest ok, znowu widzialam serduszko pikajace A co do dyry - szok Pelna kultura, gratulacje i uśmiech... padłam ... I po co mi byly te stresy?