reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej kobietki. Dlugo mnie nie bylo, bo nie mialam humoru na nic, a tematy staraniowe doprowadzaly mnie do placzu. @Totois30 nie wiem, dlaczego nie moge wyslac Ci prv, ale bardzo Ci gratuluje:*

Dzieki za mile przyjecie :) u mnie bez zmian, nadal osobno, nadal pusty brzuszek. Na poczatku maja widzielismy sie pierwszy raz od lutego, dzis mam 28 dc, 5 testow za soba, wszystkie idealnie negatywne. Stracilismy juz nadzieje, ze w tym roku sie uda tym bardziej, ze razem nie mieszkamy. W zwiazku ze zmianami, ktore wprowadzil Trump, nie ma szans dla mnie na powrot przed uplywem 2 lat. Mamy wiec plan przeprowadzki do UK. A potem sie zobaczy

W zwiazku ze zmianami, ktore wprowadzil Trump, nie ma szans dla mnie na powrot przed uplywem 2 lat. Mamy wiec plan przeprowadzki do UK. A potem sie zobaczy
O to ja go teraz jeszcze bardziej nie lubić. :wściekła/y:
A co do furtki brytyjskiej. To myślę, że to bardzo obiecujący plan i warto go wprowadzić w życie.

reklama
@Aggs hejoooo:* kurcze no jak sie chociaz nie da starac to kiszka, my mielismy tak jeden cykl i nawet nie chce myslec jak bardzo jestes zla, smutna, bezsilna:/ tuz przed zajsciem tez sie wycofalam juz odpuscilam. Koniecznie realizujcie UK jak najszybciej:) spedzajcie to zycie razem szczegolnie ze widac jaka wiez was łączy , mam nadzieje ze szybko cos wymyslicie:) a jesli Cie moge prosic o kciuki w pt to poptosie:) ostatnia wizyta w 10 tyg, wszystko bylo supcio a teraz 2i pol tyg przerwy bedzie do pt..ale jestem spokojna i dobrej mysli ale bardzo sie boje:)

Do góry