reklama
Dzieki :* u mnie bez zmian, a u Ciebie? Nie wiedzac czemu nie moge wysylac prv wiadomiosci[emoji35]@Aggs tak się cieszę że wróciłaś :* mam nadzieję że u ciebie trochę lepsze samopoczucie :*
Dzieki za mile przyjecie u mnie bez zmian, nadal osobno, nadal pusty brzuszek. Na poczatku maja widzielismy sie pierwszy raz od lutego, dzis mam 28 dc, 5 testow za soba, wszystkie idealnie negatywne. Stracilismy juz nadzieje, ze w tym roku sie uda tym bardziej, ze razem nie mieszkamy. W zwiazku ze zmianami, ktore wprowadzil Trump, nie ma szans dla mnie na powrot przed uplywem 2 lat. Mamy wiec plan przeprowadzki do UK. A potem sie zobaczy
ivvonka
Fanka BB :)
O to ja go teraz jeszcze bardziej nie lubić.W zwiazku ze zmianami, ktore wprowadzil Trump, nie ma szans dla mnie na powrot przed uplywem 2 lat. Mamy wiec plan przeprowadzki do UK. A potem sie zobaczy
A co do furtki brytyjskiej. To myślę, że to bardzo obiecujący plan i warto go wprowadzić w życie.
reklama
Totois30
Fanka BB :)
@Aggs hejoooo:* kurcze no jak sie chociaz nie da starac to kiszka, my mielismy tak jeden cykl i nawet nie chce myslec jak bardzo jestes zla, smutna, bezsilna:/ tuz przed zajsciem tez sie wycofalam juz odpuscilam. Koniecznie realizujcie UK jak najszybciej spedzajcie to zycie razem szczegolnie ze widac jaka wiez was łączy , mam nadzieje ze szybko cos wymyslicie a jesli Cie moge prosic o kciuki w pt to poptosie ostatnia wizyta w 10 tyg, wszystko bylo supcio a teraz 2i pol tyg przerwy bedzie do pt..ale jestem spokojna i dobrej mysli ale bardzo sie boje