reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mi po zabiegu po 2 tygodniach lekarz pozwolił a wydaje mi sie ze ja wstrzymalam sie chyba ok 3 tygodni.

Jestem po wizycie wszystko w porządku

Dziewczyny wszystko jest ok :) Dzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko :) Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie :) az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...

Chwilka. Już piszę.
Musiałam się poskładać do stanu zbliżonego normie. :)
Pierwsze wyniki badania genetycznego odebrane - są ok.
Próbowałam umówić się na konsultację, ale to niemożliwe teraz.
Udało mi się tylko złapać kontakt Sms z lekarzem z Łodzi. Nasza Aga o nim wspominała. Potwierdził, że ok. :) to się cieszę.
Jak kliniki zaczną normalniej pracować to jeszcze spróbuję w międzyczasie oczekiwania na wyniki całkowite amnio, bo to za 1,5 tyg.pewnie, zrobić jeszcze jedno badanie genetyczne.
Więc jakiś malutki promyk nadziei jest.
Dziękuję Wam wszystkim. Jesteście kochane. I proszę o dalszą modlitwę za malutką. A malutka to ma się brać do roboty, bo tu nie czas i miejsce na takie żarty.;)
Ogromnie się ciesze z pozytywnych wiadomości. Jestem juz tak wrosnieta w to forum ze przeżywam :) dziewczyny to tylko do przodu :*
Przepraszam ze nie zawsze do wszystkich się odniosę ale moderuje cały dział a pisze na 5 wątkach wiec wiecie, za jednym trudno nadążyć :) sercem jestem z wami ♡

Dziewczyny ja umieram z niepokoju. Wczoraj wieczorem przy podcieraniu zauważyłam na papierze różowo kawową plamę... prawie zemdlałam. Tak bardzo płakałam bo już mam w głowie powtórkę z dwóch ostatnich razów. Dlaczego to znów muszę być ja. Nic mnie nie bolało i to plamienie było tylko głębiej, tak jakby w środku. Zadzwoniłam do swojej ginekolog. Kazała zwiększyć dawkę duphastonu i gdyby przeszło do dziś to ok, gdybym dalej plamiła to jutro mam jechać do niej do Łodzi (wyjechałam na majówkę) a jeżeli będę krwawić to prosto do szpitala. Cała noc nie spałam a jak zasnęłam to mi się śniło że budzę się cała zalana krwią .Dzięki Bogu obudziłam się i nic nie mam, żadnego plamienia, krwawienia nic a nic. Ale i tak pojadę na 10 do gabinetu. Niech mi zrobi USG. Tak bardzo bym chciała, żeby z maluszkiem było dobrze....Nie wiem jak to przeżyje jeżeli znów coś się stanie.

reklama
@ <Jagoda> dobrze ze masz możliwość jechać i sprawdzić .Pisz jak już będziesz po wizycie.Będzie dobrze.
@Totois30 u mnie dzis 29dc i pewnie zatestowala bym dzis ale nie mam w domu testu ;) ostatnio mam cykle 29 wiec jeszcze ma czas do jutra oby jutro @ nie przyszła

Do góry