martakratka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Burza okropna i dzieci się boją i nie chcą spać ... Mam nadzieje że szybko się skończy ... A jutro jeszcze mój pracuje [emoji36][emoji36][emoji36]Czemu? Co sie dzieje ?
O kurde. Współczuję. Sama sie strasznie boje burzy. Pewnie przejdzie szybko. Nie denerwuj sie.Burza okropna i dzieci się boją i nie chcą spać ... Mam nadzieje że szybko się skończy ... A jutro jeszcze mój pracuje [emoji36][emoji36][emoji36]
Ja tez się boję ... No mam nadzieję że przejdzie szybko ...O kurde. Współczuję. Sama sie strasznie boje burzy. Pewnie przejdzie szybko. Nie denerwuj sie.
Oj tak Dudarewicz jest spec nad spece. Nie denerwuj się głupim doktorskie bo nie ma po co i nie ma sensu. Dbaj o siebie i Maleństwo :-* i nie stresuj się będzie wszystko ok.@ivvonka jesteś super babka i ten Twój mały klonik ma być identyczny: twardy nie miętki, nie poddawać się i usilnie dążyć do celu. Jakbym Cię miała blisko to bym Cię mocno wyściskała. Bardzo się cieszę i oby już wszystko szło w tym kierunku. Z Dudarewicza jest spoko gość i jak widać z powołaniem. Czekają do niego długo na prywatną wizytę. Więc ja będę się modlić za Was dziewczyny i za to aby Cię szybko przemycił w tej kolejce.
Ja mam to badanie za tydzień. Chyba nikogo nie dziwi że już robię po gaciach.
Dziś miałam badania i mega nie miła rozmowę z Panem dr co mojego M w piątek tak potraktował. Ja go chama jeszcze załatwię...
To witaj w klubie u mnie tez pierwsze Przytulanki od poronienia ... I tez bez starania się na raize odkładamy to na bok może za jakiś czas ...@ivvonka nie było mnie kilka dni z Wami a tutaj tyle się dzieje... Trzymam kciuki za Was dziewczynki. Mojej koleżance powychodziły przedziwne rzeczy w ciąży, a w rezultacie urodziła zdrowego chłopczyka
@martakratka tak się wczułam w ten Twój stres, że o mało sama nie dostałam zawału. Nie rób sobie i mnie tego więcej
A u nas dziś pierwsze przytulanie po zabiegu. Ale bez starania póki co. Mimo to jaka radość jeden zakaz mniej