reklama
natala95
Fanka BB :)
Popieram ! [emoji3]@ivvonka czyli teraz trzymamy się tego promyczka i zobaczysz że będzie dobrze a Malutka juz dzisiaj niech będzie pewna że jest winna wszystkim e-ciotką koktajl truskawkowy za te wybryki bo ja to mam dosłownie zawał i zapewne reszta dziewczyn też
muza_ton
@ivvonka jesteś super babka i ten Twój mały klonik ma być identyczny: twardy nie miętki, nie poddawać się i usilnie dążyć do celu. Jakbym Cię miała blisko to bym Cię mocno wyściskała. Bardzo się cieszę i oby już wszystko szło w tym kierunku. Z Dudarewicza jest spoko gość i jak widać z powołaniem. Czekają do niego długo na prywatną wizytę. Więc ja będę się modlić za Was dziewczyny i za to aby Cię szybko przemycił w tej kolejce.
Ja mam to badanie za tydzień. Chyba nikogo nie dziwi że już robię po gaciach.
Dziś miałam badania i mega nie miła rozmowę z Panem dr co mojego M w piątek tak potraktował. Ja go chama jeszcze załatwię...
Dziś miałam badania i mega nie miła rozmowę z Panem dr co mojego M w piątek tak potraktował. Ja go chama jeszcze załatwię...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
@ivvonka no to dalej kciuki i modlitwa za malutką dzidzię bedzie dobrze !!!musi byc !!!
@martakratka widzisz a tak się bałas a na szczęście wszystko dobrze super że syn się ucieszył
@martakratka widzisz a tak się bałas a na szczęście wszystko dobrze super że syn się ucieszył
martakratka
Jak potraktowal? Bo nie jestem w temacie...@ivvonka jesteś super babka i ten Twój mały klonik ma być identyczny: twardy nie miętki, nie poddawać się i usilnie dążyć do celu. Jakbym Cię miała blisko to bym Cię mocno wyściskała. Bardzo się cieszę i oby już wszystko szło w tym kierunku. Z Dudarewicza jest spoko gość i jak widać z powołaniem. Czekają do niego długo na prywatną wizytę. Więc ja będę się modlić za Was dziewczyny i za to aby Cię szybko przemycił w tej kolejce.
reklama
martakratka
Czemu? Co sie dzieje ?Chyba czeka mnie ciężka noc