reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialo:) juz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci:) woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke;) @ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte:) @asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!

@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialo:) juz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci:) woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke;) @ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte:) @asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
[emoji3]

Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
Wypluj te słowa bo po du... dostaniesz!!! Mdłości raz są raz ich nie ma, tak samo jak ból piersi i wiele wiele innych objawów :) proszę myśleć pozytywnie :) będzie dobrze i bez prorokowania złych wizji!

Nie staraliśmy się długo, ale sam proces psychicznego przygotowywania się do ciąży trwał długo. Tak staramy się, bo lekarze mówią, że już można :)

reklama
Do góry