Dlaczego nie masz dobrych przeczuć????Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro o 12:40 kciuki... wszystko się jutro okaże- jakos nieam zbyt dobrych przeczuc...
reklama
Olasec
Fanka BB :)
Totois30
@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialo juz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke @ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte @asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
natala95
[emoji3]@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialo juz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke @ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte @asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
martakratka
Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.Dlaczego nie masz dobrych przeczuć????
natala95
Będzie dobrze musi być dobrze , grunt to pozytywne myślenie ;* trzymam kciukiNie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
Wypluj te słowa bo po du... dostaniesz!!! Mdłości raz są raz ich nie ma, tak samo jak ból piersi i wiele wiele innych objawów proszę myśleć pozytywnie będzie dobrze i bez prorokowania złych wizji!Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Będzie dobrze zobaczyszDziewczyny trzymajcie za mnie jutro o 12:40 kciuki... wszystko się jutro okaże- jakos nieam zbyt dobrych przeczuc...
asiaxkk
@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialo juz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke @ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte @asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
Nie staraliśmy się długo, ale sam proces psychicznego przygotowywania się do ciąży trwał długo. Tak staramy się, bo lekarze mówią, że już można
reklama
jagoda87
Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
Proszę myśleć pozytywnie! Zobaczysz ze będzie wszystko dobrze.