reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 - Boziu, co ja bym dała, żeby mieć taki piękniusi brzusio.... Ja to pewnie, tak jak z moim młodym, będę dzidzię miała wszędzie ;) W cyckach, brzuchu, udach, dupie - wszędzie... I będę się kulać jak kulabula ;) Ale co tam - trudno ;) Wyglądasz przepięknie - nie umiem się napatrzyć ;)
Dziękuję :* wg mnie każda kobieta wygląda ślicznie bo nosi życie ;)

reklama
Dziękuję dziewczyny. Ja to się nie specjalnie tym przejęłam. Ona wygląda tak samo a w ciąży nie jest. Tyle że mnie rodzice dobrze wychowali i myślę co mówię. To świadczy tylko o niej. @martakratka ja z tym rozrostem mam tak samo. Jak znajdę to wrzucę Wam mnie 9mc z córcia

@witch84 po usg echa serca płodu, kiedy lekarz dopatrzył się tych nieprawidłowości zasugerował amnio. Była możliwość zrobienia tego samego dnia, za dwie, trzy godziny to zdecydowałam, że niech robi. I tak by to za mną później chodziło.

@ivvonka Rozumiem. Dobrze, że nie musiałaś długo czekać. Najważniejsze, że serduszko ładnie pracuje. No i z Twojej wypowiedzi wywnioskowałam, że problem dotyczy jednej nerki? A nawet z jedną da się żyć. A ryzyko rozszczepu jest jedynie ryzykiem. No musi być dobrze!

@muza_ton Tak mi się przypomniało po niestosownym pytaniu :p Jeszcze moje dzieci były małe (pewnie jakoś jedno miało z pół roku, drugie dwa i pół). I któregoś razu jakaś kobieta mnie spytała "Jak sobie pani radzi z dwójką maluchów??", więc jej powiedziałam, że "W ogóle sobie nie radzę - właśnie idę je utopić" Mina była bezcenna ;-)

Dziewczyny ja oszaleje przed tą wizytą...jestem ostatnio tak rozdrażniona, że mój chłop chyba zaraz mnie za drzwi wystawi...wszystko mnie wkurza. A w dodatku ta cholerna pogoda...wczoraj obudziłam się o 10:40!!! I żebym chociaż wyspana była...ciągle chce mi się spać...
Niech już będzie 22.05!!!!

reklama
Do góry