reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Paulinax no właśnie nie mam możliwości żeby iść wcześniej do lekarza :hmm: 14.02 miałam ponowny zabieg łyżeczkowania bo niestety po pierwszym coś tam zostało także teraz to już nic tam nie ma no i beta spadła. Poronienie miałam w 20 tyg ciąży.
@anja93 myślisz ze to dobry pomysł?? Chciałabym mieć teraz szklaną kule i zobaczyć co tam w trawie piszczy. Hahaha :)

@kb.karola90 ja tez bym dzialala:)jak sie zrobi dzidziol tzn ze natura tak chciala i wszystko si:) miłego;) @Paulinax a ktory to tc? Tak dokladnie, kiedy mialas om? Ja jeszcze czekam na wizyte...a przyjmujesz jakies leki oprocz witaminek? Milego i spokojnego rosniecia:)

@kb.karola90 ja tez bym dzialala:)jak sie zrobi dzidziol tzn ze natura tak chciala i wszystko si:) miłego;) @Paulinax a ktory to tc? Tak dokladnie, kiedy mialas om? Ja jeszcze czekam na wizyte...a przyjmujesz jakies leki oprocz witaminek? Milego i spokojnego rosniecia:)
14.02 miałam 1 miesiączkę po zabiegu .
Zabieg 4.01 .
Wg usg 8 tydzień i 5 dzień, a z OM wychodzi 9 i 2 dni :)
Przymuje acard, kwas foliowy.
Na tarczyce jod i 1 lek :)

reklama
Czyli tak: beta załóżmy najprawdopodobniej jest zerowa. Ok. Super :)
Zostaje jeszcze kwestia odbudowania się endometrium, które po łyżeczkowaniach może (ale nie musi) być wąskie i może, (ale nie musi) utrudnić zagnieżdżenie się zarodka.I to jest ta niewiadoma, której nie jestem pewna, żeby Ci dobrze doradzić. Karolcia nie wiem co doradzić. :huh: Ja bym chyba jeszcze dla spokoju ducha poczekała.Zła bym była, że muszę, ale bym poczekała. Też znam siebie i wiem, że później bym się martwiła czy dobrze zrobiłam.

Do góry