roki_1991
Fanka BB :)
@Totois30 okej, już teraz ogarnęłam ja coś ciężko myślę
@martakratka super wieści!! Nie mogło być inaczej
@martakratka super wieści!! Nie mogło być inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,O @Paulinax czesc Ci czyli serduszko nagdonilo! Super ten drugi zapis to chyba jakis bardziej profesjonalny, niestety nie pomoge, czyli wszystko ok z dzidzia? Dla niewtajemniczonych powiem ze pare dni temu udzielilam sie na watku gdzie Paulinax prosila o pomoc w sprawie wolno bijacego serduszka ale jak widac serce jak dzwon
Tak właśnie mówił ze błąd pomiaru.@Paulinax Ja myślę, że ten pomiar m1, to w czasie pomiaru ginowi "uciekło" serduszko i stąd taki pomiar. Po prostu błąd pomiaru. Jakby było coś nie tak na pewno by Ci powiedział.
@martakratka No to teraz już koniec stresów? Będzie dobrze!
Tak to całkiem normalne. Tzn nie tyle ze ucieka serduszko ile lekarz np inaczej ustawi głowice. Bardziej chodzi o to ze serduszko "ucieknie" spod głowicy tak trochę łopatologicznie to wytłumaczyłamTak właśnie mówił ze błąd pomiaru.
A to normalne że ucieka serduszko ?
Zrozumiałam, spokojnieTak to całkiem normalne. Tzn nie tyle ze ucieka serduszko ile lekarz np inaczej ustawi głowice. Bardziej chodzi o to ze serduszko "ucieknie" spod głowicy tak trochę łopatologicznie to wytłumaczyłam
A nie mogłabyś się wybrać na jakąś szybką wizytę ?Dziewczyny błagam doradźcie mi
Otóż mam dzisiaj owulacje. Dzisiaj mijają 4 miesiące od straty. 14.02 miałam ponowny zabieg łyżeczkowania. 22.05 mam wizytę u ginekologa.
A mnie cholernie korci żeby spróbować dzisiaj podziałać. Kurcze mam jakieś przeczucie ale z drugiej strony boje się jak cholera.
Błagam doradźcie mi co mam zrobić...