reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O @Paulinax czesc Ci:) czyli serduszko nagdonilo! Super:) ten drugi zapis to chyba jakis bardziej profesjonalny, niestety nie pomoge, czyli wszystko ok z dzidzia? Dla niewtajemniczonych powiem ze pare dni temu udzielilam sie na watku gdzie Paulinax prosila o pomoc w sprawie wolno bijacego serduszka ale jak widac serce jak dzwon:)

O @Paulinax czesc Ci:) czyli serduszko nagdonilo! Super:) ten drugi zapis to chyba jakis bardziej profesjonalny, niestety nie pomoge, czyli wszystko ok z dzidzia? Dla niewtajemniczonych powiem ze pare dni temu udzielilam sie na watku gdzie Paulinax prosila o pomoc w sprawie wolno bijacego serduszka ale jak widac serce jak dzwon:)
Hej,
Tak to znowu ja i moja nerwica ciążowa :p
W końcu zadzwoniłam do gina, mówię sobie po co nerwy lepiej wyjaśnić, a on ze tak, tak pamięta ten zapis, że coś maszyna szwankowała, że liczyla co 2 uderzenie serca czy coś i zapomniał mi powiedzieć, że mam się nie sugerować tym zapisem .
No i weź tu się nie denerwuj. ..
Dlatego wiecie co zrobiłam ?
Zakupiłam wczoraj przez neta detektor tętna. :)
Z dzieckiem ok, ma całe 2 cm i 8 mm :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny błagam doradźcie mi :)
Otóż mam dzisiaj owulacje. Dzisiaj mijają 4 miesiące od straty. 14.02 miałam ponowny zabieg łyżeczkowania. 22.05 mam wizytę u ginekologa.
A mnie cholernie korci żeby spróbować dzisiaj podziałać. Kurcze mam jakieś przeczucie ale z drugiej strony boje się jak cholera.
Błagam doradźcie mi co mam zrobić...

reklama
Dziewczyny błagam doradźcie mi :)
Otóż mam dzisiaj owulacje. Dzisiaj mijają 4 miesiące od straty. 14.02 miałam ponowny zabieg łyżeczkowania. 22.05 mam wizytę u ginekologa.
A mnie cholernie korci żeby spróbować dzisiaj podziałać. Kurcze mam jakieś przeczucie ale z drugiej strony boje się jak cholera.
Błagam doradźcie mi co mam zrobić...
A nie mogłabyś się wybrać na jakąś szybką wizytę ?
Sprawdzić, czy się wszystko oczyściło?
Czy sprawdzali jak się oczyściło w szpitalu ?
Z mojego punktu widzenia, jeśli wszystko się dobrze oczyściło to można działać :)
Mi nawet lekarz pozwolił przed 1 miesiączką po zabiegu, ale chciałam poczekać na 1 okres, a 2 już się nie doczekałam, choć nie powiem w rodzinie byli w szoku, i nawet nam sugerowali, że jesteśmy nie rozsądni...

Do góry