martakratka
Fanka BB :)
No nie.... co za małpa...@roki1991 @martakratka
Wstalysmy razem, ja i malpa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie.... co za małpa...@roki1991 @martakratka
Wstalysmy razem, ja i malpa
Monia - dzisiaj jakoś przeszły, ale ogólenie to masakra Piersi mnie bardzo bolą i brzuch wieczorami ciągnie. Ale nie narzekam - wytrzymam wszystko@Monia M mój mąż zaraz po zabiegu też był jakoś tak nastawiony że chyba już nie chciał jeszcze mu wtedy wyszły problemy z ciśnieniem i mówił że najpierw musimy wyzdrowiec a potem pomyślimy a jak juz przyszło co do czego to mu się odmieniło teraz jak nigdy zwraca uwage na małe dzieci i kobiety w ciąży jak gdzieś widzi to mówi że ja też będę miała taki brzuszek powiem Ci że mojemu się odmieniło o 360 stopni ale oczywiście na + moze i Twojemu się odmieni a w jakim wieku masz dzieci?
@Cleopatra_83 oby kolejna już nie przyszła .
@martakratka życzę zobaczenia serduszka a ogólnie jak sie czujesz mdłości są ?
@AgaB33 ja niestety też nie pomogę jeśli chodzi o badania .
@nafoczka wrrr że ta małpa musiała przyjśc pokłóć sie z nia i powiedz że w najbliższym roku nie jest u Ciebie mile widziana żeby Cię nie odwiedzała już .
Moj W w lutym skonczyl 40 i dopiero sie wlasnie zaczal starac Fajny prezent sobie zrobil@Monia M faceci... ale np. Na wyjście na jakiś meczyk czy piwko z kumplami to siła jest. Niektórzy w jego wieku dopiero zaczynają starania o potomstwo. No to córcia do kompletu by się przydała żeby mamusia swoja pomoc też w domu miała prawda?? Przejdzie mu. Z resztą a co on ma do gadania :-) chyba że biegły w wyliczeniach dni plodnych. Przecież zawsze możesz się pomylić hehe. Dzieci są kochane i póki lekarz nie zabrania to nie jest za późno. Takie jest moje zdanie