reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Monia M mój mąż zaraz po zabiegu też był jakoś tak nastawiony że chyba już nie chciał jeszcze mu wtedy wyszły problemy z ciśnieniem i mówił że najpierw musimy wyzdrowiec a potem pomyślimy a jak juz przyszło co do czego to mu się odmieniło teraz jak nigdy zwraca uwage na małe dzieci i kobiety w ciąży jak gdzieś widzi to mówi że ja też będę miała taki brzuszek powiem Ci że mojemu się odmieniło o 360 stopni ale oczywiście na + moze i Twojemu się odmieni ;) a w jakim wieku masz dzieci?
@Cleopatra_83 oby kolejna już nie przyszła .
@martakratka życzę zobaczenia serduszka ;) a ogólnie jak sie czujesz mdłości są ?
@AgaB33 ja niestety też nie pomogę jeśli chodzi o badania .
@nafoczka wrrr że ta małpa musiała przyjśc pokłóć sie z nia i powiedz że w najbliższym roku nie jest u Ciebie mile widziana żeby Cię nie odwiedzała już .

Dzięki dziewczyny - na Was zawsze
@Monia M mój mąż zaraz po zabiegu też był jakoś tak nastawiony że chyba już nie chciał jeszcze mu wtedy wyszły problemy z ciśnieniem i mówił że najpierw musimy wyzdrowiec a potem pomyślimy a jak juz przyszło co do czego to mu się odmieniło teraz jak nigdy zwraca uwage na małe dzieci i kobiety w ciąży jak gdzieś widzi to mówi że ja też będę miała taki brzuszek powiem Ci że mojemu się odmieniło o 360 stopni ale oczywiście na + moze i Twojemu się odmieni ;) a w jakim wieku masz dzieci?
@Cleopatra_83 oby kolejna już nie przyszła .
@martakratka życzę zobaczenia serduszka ;) a ogólnie jak sie czujesz mdłości są ?
@AgaB33 ja niestety też nie pomogę jeśli chodzi o badania .
@nafoczka wrrr że ta małpa musiała przyjśc pokłóć sie z nia i powiedz że w najbliższym roku nie jest u Ciebie mile widziana żeby Cię nie odwiedzała już .
Monia - dzisiaj jakoś przeszły, ale ogólenie to masakra ;) Piersi mnie bardzo bolą i brzuch wieczorami ciągnie. Ale nie narzekam - wytrzymam wszystko ;)

@AgaB33 Podwyższone próby wątrobowe mogą świadczyć o cholestazie. A nic Cię nie swędzi? Bo jeśli swędzi, to spróbuj się dostać jak najszybciej do lekarza.
@hona A jak u Was z diagnozowaniem synka?
@martakratka U mnie w 7tc był tylko zarodek bez bicia serduszka i wg lekarza szpitalnego ciąża wygląda na młodszą i by się za bardzo nie nastawiać, że co z tego będzie. Tydzień później wszystkie pomiary zgodnie z datą OM i bijące jak dzwon serduszko. Także nic się nie martw jak serduszka nie będzie. Ważne zobaczyć pęcherzyk z kropkiem.
@nafoczka A ja już chciałam gratulować, mam nadzieję, że kolejny cykl już będzie Twój i reszty staraczek. Ale marzec to też dobry miesiąc na poród, co by przed wakacjami nieco do formy wrócić ;-)

@witch84 dziękuję Ci bardzo. Nie zauważyłam większego świądu skóry. Jakiś miesiąc temu brzuch trochę ale zaczęłam smarować i jest ok, to chyba tylko od rozciągania sie skóry.

@Totois30 w związku z tymi wymiotami miałam te badania robione.

@ivvonka dziś lepiej. Ze dwa razy póki co mnie zabolało. Dziś zamierzam więcej się oszczędzać. Może nie będzie już dokuczac.

18mc temu skladalam do nfz papiery do sanatorium. Jeszcze jestem 10tyś w kolejce. Wyobraźcie sobie że przysłali papiery że muszę potwierdzić że nadal potrzebuje. Jak to złożyłam to byłam 52tyś któraś w kolejce. To tak srednio 2,5tyś na miesiąc. No i teraz szkoda aby kolejka przepadła ale jak też nie urodze do tego czasu... no powiem Wam że kpina totalna. Człowiek przekręcić się zdąży. Muszę jechać do lekarza w celu weryfikacji i teraz nie wiem czy mówić jej w ogóle o ciąży

@martakratka trzymam kciuki. Będzie serduszko. Napewno :)
@monia_I chłopcy są w wieku 3,5 oraz 7,5 lat. Ha, jakbym mojego męża słyszała, zaczął właśnie od dolegliwości, a skończyło się na tym, że jest stary... Nie wiem, ale mając 39 lat to chyba nie jest się jedną nogą nad trumną

@Monia M faceci... ale np. Na wyjście na jakiś meczyk czy piwko z kumplami to siła jest. Niektórzy w jego wieku dopiero zaczynają starania o potomstwo. No to córcia do kompletu by się przydała żeby mamusia swoja pomoc też w domu miała prawda?? Przejdzie mu. Z resztą a co on ma do gadania :-) chyba że biegły w wyliczeniach dni plodnych. Przecież zawsze możesz się pomylić hehe. Dzieci są kochane i póki lekarz nie zabrania to nie jest za późno. Takie jest moje zdanie

reklama
@Monia M faceci... ale np. Na wyjście na jakiś meczyk czy piwko z kumplami to siła jest. Niektórzy w jego wieku dopiero zaczynają starania o potomstwo. No to córcia do kompletu by się przydała żeby mamusia swoja pomoc też w domu miała prawda?? Przejdzie mu. Z resztą a co on ma do gadania :-) chyba że biegły w wyliczeniach dni plodnych. Przecież zawsze możesz się pomylić hehe. Dzieci są kochane i póki lekarz nie zabrania to nie jest za późno. Takie jest moje zdanie
Moj W w lutym skonczyl 40 i dopiero sie wlasnie zaczal starac :) Fajny prezent sobie zrobil ;)

Do góry