reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 No to szperanie to "uwielbiają" chyba wszystkie kobiety. Co do seksu. Nie wiem jak jest w przypadku, gdy organizm sam się oczyszcza. O, to jest dobre pytanie do lekarza kontrolera.:)

@AgaB33 Ty wiesz, że mnie też. Krótko, ale tak z sercem. Panikujemy czy czekamy?
Tak tylko do kontroli jeszcze parę dni a mój M hmmm juz biedny sie doczekać nie może , A po zabiegu jak mieliscie z tym ? Długo musieliscie czekać

reklama
@ivvonka jestes po prostu mistrzynia, no leze i placze z ..."bladej nieszlachetnej mojej czesci ciala tylnej"... moja kolezanka w pracy zalozyla sobie zeszyt z cytatami naszej wspolnej kolezanki zatytylowany : Ola powiedziala... chyba wezme z niej przyklad i zaloze zeszyt z Ivvonka powiedziala.. no to mam po makijazu przez Ciebie i po manicur przez @nafoczka . Dzieki dziewczynki, zawsze mozna na Was liczyc :-D:-D:-D

Dziewczyny!!! Boże umarłam... Jestem po zabiegu. Trzymałam się cały dzień. Ale na sali zabiegowej łzy kapały jedna po drugiej. Zdałam sobie sprawę, że to naprawdę już koniec. A do tego okropny ból podbrzusza juz po zabiegu. Jakaś masakra! Dostałam kroplówkę i zastrzyk. Mijało i mijało a ja się wiłam z bólu. Teraz już jestem w domu. I wierzę, tak bardzo mocno wierzę, że każdego dnia będzie lepiej...

@Monia M biedulko, już Cię nie chciałam dołować, ale i dla mnie to właśnie był najgorszy moment. Nie byłam w stanie się opanować. Dobrze, że masz to za sobą i jesteś w domu. Może jeszcze poboleć. To zabieg inwazyjny.
Możesz brać tabletki przeciwbólowe. Pomagają, ja pierwsze dni przejechałam na ibupromie i jakoś minęło.Trzymaj się Monia. Prześpisz się, jutro będzie ciut lepiej.

Dziewczyny!!! Boże umarłam... Jestem po zabiegu. Trzymałam się cały dzień. Ale na sali zabiegowej łzy kapały jedna po drugiej. Zdałam sobie sprawę, że to naprawdę już koniec. A do tego okropny ból podbrzusza juz po zabiegu. Jakaś masakra! Dostałam kroplówkę i zastrzyk. Mijało i mijało a ja się wiłam z bólu. Teraz już jestem w domu. I wierzę, tak bardzo mocno wierzę, że każdego dnia będzie lepiej...
Trzymaj się kochana napewno będzie lepiej najgorsze już za Tobą ja się modle żeby u mnie nie było tej konieczności doczyszczania

@Monia M trzymaj sie kochana, najgorsze za Toba. Teraz bedzie tylko lepiej, malymi kroczkami do przodu. Wszystkie przez to przechodzilysmy, czasami dwa, trzy a nawet cztery razy. Glowa do gory, jestem z Toba, przytulam najmocniej jak tylko potrafie.

@zosiak bo ja to taka prawie wieczna staraczka ;)

@Monia M przytulam mocno. Współczuję Ci bardzo. Ja nie doświadczyłam tego uczucia bo oczyscilam sie samoistnie.

@ivvonka wróciłam właśnie do domu. Ide za Twoim przykładem i polykam magnez i duphason do tego bo jeszcze mam. U mnie to tak kujnie należycie i spokój. I za jakąś chwilę znowu. Wezmę te leki i wstrzymam sie od paniki dopóki M z pracy nie wróci. Usiadłam w końcu na tej bladej Może pomoże

reklama
Do góry