reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tolusia;
Gratuluję :-) Mąż pewnie dumny jak Paw :-D no, ma powody :-)
Wiesz, ja wiem, że są różne szkoły z tym siedzeniem w domku. Mój gin widział jednak jak strasznie się boje dosłownie o wszystko i wolał abym została w domku. Poza tym na to nie maregóły... Ja w zeszym roku w grudniu będąc w ciąży załapałam wirusa cytomegalii (w pracy miałam doczynienia z setkami ludzi) no i niestety... ale tak jak piszę - na to nie ma regóły.

reklama
Witam !
Zauważyłam pewną prawidłowość : jak wymiotuję to trochę mniej bolą mnie piersi, a jak nie wymiotuję to strasznie mocno bolą, trochę to dziwne ale wolałabym wymiotować cały czas , żeby tylko tak mocno nie bolały :baffled:

a tak w ogóle to WESOŁYCH ŚWIĄT

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
Gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
Niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
Kochanej twarzy, co rano budzi,
I wokół pełno życzliwych ludzi.
Wesołych Świąt!
Życzą
Ania&Adam

Dziękuję za wszystkie jasne anioły, które spotkałam na tym forum i które dały mi wsparcie. Mam nadzieję, że Nowy Rok przyniesie tylko same piękne chwile nam wszystkim.

Najserdeczniejsze życzenia,
pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,
rodzinnego ciepła i Miłości.
A w Waszych pięknych duszach,
tylko radość niech gości.
Świąt dających spokój i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok.
Żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
I co najważniejsze: oby pojawiły się Nowe Fasolki w naszym gronie, a nasze wyczekiwane Skarby zdrowe przyszły na ten świat w terminach.

Ika

Witajcie Kochane

Dawno mnie nie było, ale wciąż Was podglądam i śledze co się dzieje w Waszym życiu :happy2: U mnie wszystko dobrze:tak:Nawet ostatnio myślałam jak to było w zeszłym roku... Nie chce o tym myśleć, czułam sie fatalnie a w witrynach krzyczały dzieciece ciuszki: "Weź mnie"! :zawstydzona/y:

Życzę Wam Wesołych Świąt i
Wszystkiego Naj ... Naj... Naj... w Nowym Roku :]

Magda:cool2:

Dzielę się opłatkiem, sercem, myślą, ciepłym słowem by te Święta uśmiechnięte były i baśniowe. By ton kolęd dźwięczał czysto w każdym z nas, by lśnił jasno Betlejemskiej Gwiazdy blask
życzy Justyna, Filipek i Paweł

Spokojnych,zdrowych,rodzinnych Świąt,żeby było miło i wesoło,żebyście sobie naprawdę odpoczęły,naładowały akumulatory na następny rok
:tak::tak::tak:

Wesołych Swiąt dziewczyny!..radosnych i spokojnych,pełnych prazentów pod choinką..
Nasze aniołki napewno nad nami czuwaja...,tak więc przyszły Nowy Rok powinien być pełen samych dobrych nowinek!!!!
Sciskam was mocno...

Zdrowych,( mimo smutku , który w tym roku nas spotkał)wesołych, pełnych wiary i nadziei na przyszłość świat życze wam kochane koleżanki wszystkim i sobie też.
Sa to moje najsmutniejsze swieta, mam olbrzymią nadzieję że kolejne bedą juz naprawdę wesołe.:-)

reklama
Hej kobitki.

Niebyło mnie przez kilka dni ale musiałam się w końcu oddać światecznym przygotowaniom:-).

Dlaczegotak - fajnie, że z maleństwem wszystko wporzadku. Czekamy z Wami na dźwięk serduszka.:-)

Ika - mój juniorek też ma takie dni, ze nawet czekoladką ciężko go obudzić. Karzę wtedy małżowi słuchać czy tam w środeczku coś się dzieje. Zawsze słychać chlupotki ale ja ich nieczuję.

Toluś - a mówiłam, że masz brzusio na chłopa? Gratuluję.:tak:

Post_ptaszyna - super, że młody taki rozrywkowy.:happy2:

Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś Aniołków.

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,

Niech Was aniołek ode mnie uściśnie.

Na wigilijnym stole opłatek położy

I w moim imieniu życzenia Wam złoży.

Załączniki

• dalmatek261xn1.gif
    dalmatek261xn1.gif
    107,6 KB · Wyświetleń: 52
Do góry