reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marta ja tez slyszalam ze powinno byc co 2gi dzien ale szczerze mowiac, jak sie trafi to bedzie, jak nie to nie. My mielismy codziennie przy staraniach i sie udawalo i z synami i z innymi ciazami, 2 razy zaszlam od jednego razu. Poprostu w dobry dzien jak widac. Trzymam kciuki.

Ja mam nadal czarne krwawienia/uplawy, raz wiecej raz mniej. Ile to jeszcze moze potrwac? Juz 2 tyg od krwotoku, w sobote gin mowil ze owszem sporo tej krwi ale ze czarna to znaczy ze stara wiec lezec i sie oszczedzac. Ale jestem ciekawa jak dlugo to moze jeszcze trawac...

reklama
@ivvonka no mi teraz lekarz przepisala bo mówi że już prawie 3 miesięce heparyny to trzeba. Mam osteogenon

Ja nie mam bic pezeousabe ale od dawna pije rano do śniadania wodę z calcium bo bardzo je lubię. tylko zwykłe, nie smakowe.

@kari21 są dziewczyny, które krwawiły kilka tygodni więc i u Ciebie tak mozm być.

Dziewczyny, które biorą acard i heparyne. Czy po 32 tygodniu odstawiacie acard? Mi w poradni immunologicznej lekarka powiedziała, że powinno się acard odstawić bo dziecko może miec wadę serca i w ciąży z synkiem nie odstawiłam i faktycznie urodził się z wadą serca. Teraz jestem w trakcie 30 tygodnia i mój ginekolog mówił, ze nie muszę brać już. Odstawiłam i biorę tylko clexane.

Ja nie mam bic pezeousabe ale od dawna pije rano do śniadania wodę z calcium bo bardzo je lubię. tylko zwykłe, nie smakowe.

@kari21 są dziewczyny, które krwawiły kilka tygodni więc i u Ciebie tak mozm być.

Dziewczyny, które biorą acard i heparyne. Czy po 32 tygodniu odstawiacie acard? Mi w poradni immunologicznej lekarka powiedziała, że powinno się acard odstawić bo dziecko może miec wadę serca i w ciąży z synkiem nie odstawiłam i faktycznie urodził się z wadą serca. Teraz jestem w trakcie 30 tygodnia i mój ginekolog mówił, ze nie muszę brać już. Odstawiłam i biorę tylko clexane.
Kochana ja odstawilam acard w 36 tygodniu, a heparyne bralam do samego końca. @Funia90 z tego co kojarzę to ani acard ani heparyny nie odstawiala prawie do końca. Chyba acard dopiero w ostatnim tygodniu odstawila, ale jeśli się mylę to niech mnie poprawi :-D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 dużo siły i optymizmu bo jeszcze troche Wam bedzie potrzeba :*

@aNKa902 przyrost bety nie wróży dobrze ale wierzyć trzeba zawsze więc wierzymy :)

@witch84 @mamcia2014 co tam u was?

@Baslan jak niunia?
Hej :) dziękuję za pamięć! U nas wszystko dobrze, Gabrysia rośnie jak szalona i umie co raz więcej rzeczy :) Cudownie jest podziwiać jak taki mały człowiek się rozwija i jest z każdym dniem bardziej ciekawy świata. Cały czas karmimy się piersią, chociaż niedługo trzeba będzie się zabrać za rozszerzenie diety, bo w kwietniu kończy pół roczku. Dziś udało się ją zapisać do żłobka, bo niestety nie będę miała z kim jej zostawić, a od grudnia będę musiała wrócić do pracy :( Już na samą myśl chce mi się płakać, że mam ją gdzieś oddać :( Może jeszcze do grudnia coś się zmieni, ale w razie czego miejsce już mam, najwyżej będziemy w plecy o wpisowe, ale to nie majątek. A co u Ciebie? Jak chłopaki? Co u "starej" ekipy? @Funia90 jak się odnajdziesz jako mama? @Olasec rośnie synek w brzuszku? Starszy brat pewnie nie może się doczekać :)@dżoł jak starania? To samo @zosiak?
Nie jestem w stanie nadrobić ani być z wami na bieżąco, bo brakuje mi doby na forum :( A jak się zrobi ciepło to już w ogóle :p Całuję wszystkie brzuszki, a za staraczki trzymam bardzo mocno kciuki! Pozdrawiam:)

@Baslan kochana a Ty jeszcze o mnke pamietasz przy dziecku tak jest ze czasu brak ale cos za cos. Wspolczuje tego zlobka ale czasami nie ma wyjscia. Duzo zdrowka trzymaj sie;)
Staraczki kciuki za Was :)

Dziewczyny mam pytanie. Dostalam dzisiaj takiego okropnego i obfitego krwotoku z nosa. Nie mam zadnego kataru ani nic. Samo od siebie nagle chlapnelo jak lezalam..i teraz sie troche martwie. Jak myslicie powinnam zadzwonic do swojego gina czy raczej to normalne? Sama nie wiem co o tym myslec, a jestem panikarą :) a moze miala tak ktoras?:)

@anja93 nic nie szkodzi zebys zadzownila i zapytala. Nie bij sie jestes w ciazy a w ciazy nawet wysypke trzeba skknsultowac .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry