reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 pić, nie piję więcej niż wcześniej a pęcherz ciśnie często. Przed kościołem ostatnio zaliczyłam toaletę a jak wracaliśmy to już od bramy piszczałam: jakby co, to ja pierwsza do łazienki.

reklama
@membaris myślę że na pewno, chyba że smyk się skryje i nie pokaże kim jest :-) Ty masz już niebawem a ja chyba dopiero w maju najbliższy szczegółowy podgląd. Ale nie śpieszy mi się.
Dziewczyny zazywajace heparyne: bierzecie coś na odwapnienie?

Dziewczyny zbliża się druga owu od straty.. Weźcie mi podpowiedzcie jak działać... Celibat przez kilka dni przed- czy nie? Bo rózne opinie czytałam...

Dziewczyny zbliża się druga owu od straty.. Weźcie mi podpowiedzcie jak działać... Celibat przez kilka dni przed- czy nie? Bo rózne opinie czytałam...
Przede wszystkim bez spiny :) tak wiem łatwo się pisze ale wiem po sobie.. :) u mnie 4mc po stracie NIC a jak totalnie odpuściłam, napiłam się z M winka, później wiadomo i masz :) mózg miałam wyłączony, nie myślałam o ciąży i się udało :) na spontana :) będzie dobrze tylko myśl pozytywnie

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@martakratka idziemy łeb w łeb ;)moze w tym samym miesiacu zobaczymy dwie kreseczki na teście ;) mi wg aplikacji kalendarzyk dzis wypada owu ;) my w tym miesiącu calkowicie bez spiny co będzie to będzie .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@martakratka my wcale się nie oszczędzalismy. Nawet raz to i trzy razy w jednym dniu. Ale mówią że lepiej co drugi. Ale najważniejsze jest to co dziewczyny piszą - luz. Winko i bez spiny

Do góry