reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak masz racje. W szpitalu w Dębicy to ja takie zgody podpisywałam na izbie przyjęć,ze włos mi się na głowie jeżył. @agatush tak wiem właśnie.ale już tak nie chce tam ich gnębić co rusz,bo jeszcze każą mi się ewakuować z forum hehe...
@kb.karola90 slonce, w diagnozowaniu siebie to ja wg mojego męża osiągnęłam poziom maksimum :D u Ciebie jaki etap?
Edit: przeczytałam stopkę już wiem ehh:( przyszła już @ wstręciucha?

reklama
@zosiak poprawiam endometrium z winem i biała Masajka :) możecie się śmiać ale odczuwam coraz większa potrzebę pomocy innym..czytałam nawet ostatnio czy ewentualny wyjazd na misje wlicza się do emerytury :x :D .jak się trzymasz? :(;*

@olaa90 tez popijam sobie czasmi winko ale na wyluzowanie:) czerwone wytrawne;) choc ostatnio wmucilam cin cin biale bianco ;) ale takie wysoki bardzo rzadko mi sie przydazaja :p na codzien preferuje wode:)
A czuje sie zmeczona. Bardzo kiepskie warunki na drodze byly. Ogolnie to ostatnio bym tylko spala brakuje mi wiosny albo wolnego albo jedno i drugie;)

@kb.karola90 ales jest gigus :D to Cię nie przebije :D
@Aggs Nie martw się na zapas kochana.

Dziewczyny a słyszałyście o bio-rezonansie? To jak by skan całego ciała. Córcia mojej kuzynki w wieku 5 lat po antybiotyku przestała mówić, bawić się, tylko płacz i leki :( diagnoza ? Asperger.... nie mogliśmy w to uwierzyć. PosZla na biorezonans i wyszło,ze są robaki w mózgu... jest na diecie odtruwajacej i wyobraźcie sobie,ze jak wróciła z zebrania w pon to płakała... zmiana jest diametralna- mała jak by im wraca... 180zl kosztuje i wszystko Wam wychodzi... ja się tego boje, tak jak i bałabym się pójść do wróżki i nie ide poki co,no ale wierze w ideę.

Ostatnia edycja:
@zosiak masz racje. W szpitalu w Dębicy to ja takie zgody podpisywałam na izbie przyjęć,ze włos mi się na głowie jeżył. @agatush tak wiem właśnie.ale już tak nie chce tam ich gnębić co rusz,bo jeszcze każą mi się ewakuować z forum hehe...
@kb.karola90 slonce, w diagnozowaniu siebie to ja wg mojego męża osiągnęłam poziom maksimum :D u Ciebie jaki etap?
Edit: przeczytałam stopkę już wiem ehh:( przyszła już @ wstręciucha?
Nikt nie każe Ci się ewakuować spokojnie :-) pytaj dziewczyny są naprawdę skarbnica wiedzy :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane, brzuszek wolny [emoji4]
Aleksander, cc, 10:20, 3300, 56 cm
1517842582-f71af89adb63a786-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana! Śliczny synek :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny steryd brałam to nic takiego, skutków większych nie miałam a zbil mi przeciwciala tarczycowe . Dziewczyny brały mają zdrowe dzieci [emoji4]
Ręczniki piore w domu w 60st chyba ze uwale je fluidem to na 90 [emoji23] ale kiedyś w pracy puszczalam na 80 tyle ze domowe pralki nie mają takich miar .
O tych robakach to ja słyszałam... często oglądam obcy wewnątrz nas...
No to muszą być wyraźne objawy .
Ja teraz mam mety w oczach [emoji23] dobrze ze dziewczyny też tez maja bo już shiz mialam ze coś mam nie halo a to normalne niby . Juto okulistka to jej powiem [emoji4]
&&& za testowanie [emoji4]
Dobrej nocki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry