reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kruszynka22 póki jest choć cień nadzieji trzeba wierzyć...może jest jeszcze jakaś szansa ze jednak będzie dobrze??

@Aggs ja dostawałam dożylne antybiotaki, erytromycyne i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam. I mój M tez nic na to nie dostał. I niestety z tego co wiem to w sumie gumki na nic się tu zdają bo tym możcie się zarazić nawet jak Wasze ręczniki wiszą w łazience obok siebie.

reklama
@kb.karola90 a jak się to „łapie” i jakie mogą być objawy? Mi doktor do którego się udało dostać po 5 miesiącach wydzwaniania ....... powiedział,ze zwierzątka przyczyniają się do obumierani ciąż , wierze w to i sram po gaciach :D zreszta jak przed każdym badaniem w którym coś może wyjść :D

@kruszynka22 póki jest choć cień nadzieji trzeba wierzyć...może jest jeszcze jakaś szansa ze jednak będzie dobrze??

@Aggs ja dostawałam dożylne antybiotaki, erytromycyne i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam. I mój M tez nic na to nie dostał. I niestety z tego co wiem to w sumie gumki na nic się tu zdają bo tym możcie się zarazić nawet jak Wasze ręczniki wiszą w łazience obok siebie.
Raczej nie ma szansy...przynajmniej ja już jej nie widzę...wszystko wskazuje na to że nie będzie dobrze...Zarodek za mały, zbyt wolna akcja serca, za duże ciałko żółte które wskazuje na źle rozwijający się zarodek lub jego wady genetyczne...Wg mnie to teraz jest na siłę utrzymywanie ciąży lekami...tylko zastanawiam się po co na siłę utrzymywać skoro wszystko wskazuje na to że nie jest i nie będzie dobrze... ja już nie mam siły na to wszystko...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@kruszynka22 przykro mi :< ale nie poddawaj się są dobrzy lekarze tyle badań leków , że dziewczyny wychodzą z bardzo trudnych sytuacji , nie poddawaj się , zawalcz ale z kimś konkretnym

@kruszynka22 przykro mi :< ale nie poddawaj się są dobrzy lekarze tyle badań leków , że dziewczyny wychodzą z bardzo trudnych sytuacji , nie poddawaj się , zawalcz ale z kimś konkretnym
Ja już nie mam siły na walkę.to już moja 3 strata jak dla mnie to za dużo już jest . Mam w domu zdrowego synka który ma 4l i to mi wystarczy...niestety będzie jedynakiem...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@kruszynka22 ja wiem , że ciężko... i to cholernie ... wiem bo mam za sobą 4 straty i nie jedna tu na forum więcej i doczekały maleństwa ... teraz np. ivvonka po 4 stratach jest w ciąży w końcu słońce wychodzi... ale trzeba troche zachodu niestety i przezwycięzenia własnego " ja " i tego całego bólu i żalu czemu tak...
Masz rację masz wielki dar w postaci synka , ale nigdy nie mów nigdy wszystko się zdarzyć moze
Samych dobroci życzę ;*

To mam wymienic reczniki, posciel, i wszystkie majty wyrzucic? Pomoze myslisz? Czy wystarczy uprac w goracej wodzie?
@olaa90 ja na wyniki czekalam tydzien, byla cuyologia i HPV wszystkie typy, bakterie i grzyby.

Martwie sie jeszcze tylko ta moja cytologia, co to mi ascus wyszlo... pani pielegniarka tak mnie nastraszyla, ze juz czuje jak umieram na raka.

@Aggs szczerze mówiąc to nawet się nad tym nie zastanawiałam. Bardziej miałam na myśli to ze lepiej zrobić badania właśnie przed samymi staraniami i potem w trakcie ciąży bo i tak można to złapać wszędzie...
Ja nie mam pojęcia gdzie ja mogłam to złapać, mam jednego partnera od ponad 6 lat, nie zdradzamy się.

@Aggs nic nie wyrzucaj wypierz w wysokiej temp nie wiem w ilu stopniach pierzesz alw ostatnio sie dowiedzialam ze posciel reczniki i przescieradla nie mozna pracw 40 stopniach bo naskorek nie jest usuwany i ze najlepiej 90 stopniach czy tylko to noe bedzie juz przesada i nie poniszczy tkanin. Infekcje czesto lapie sie poprzez obciale ubrania majciochy. Ostatnio stosuje zasade ze na sen spodenki luzne bez majtek spie :D

Ja juz po pogrzebie wrocilam do domu.:(

reklama
@kb.karola90 @Aggs też nie wiem skąd się te świństwa biorą... Byłam dzisiaj u gina, oczywiście grzybica [emoji17] antybiotyk + globulki. Ehh..a w weekend miałam testować [emoji17] pierwszy cykl starań po zabiegu a tu znowu atrakcje.. poprosiłam od razu o pobranie wymazu na posiew z antybiogramem, zobaczymy czy coś wyjdzie. Cytologię mam też do odbioru, przejdę się w piątek.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry