reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja robilam zwykly wymaz, czyli czystosc pochwy plus odzielnie na mykoplazme, ueroplazme i chlamydie. To wszystko cos koło 150 zl plus wizyta u gina w celu pobrania, ale mozna tez pobrać w labie, wtedy nie placisz za pobranie, tylko za badania, bądź zrobic wszystko u gina na NFZ i masz za darmo. Ja teraz bede ponawiac te badania przed laparo i zrobie je w laboratorium. Z ta chlamydia jest tak, ze podobno ciezko ja wykryc , bo moze zginac w transporcie, wiec najlepiej pobrać tam, gdzie beda od razu badac. Ja teraz zrobilam sobie krew na chlamydie. W diagnostyce w dwoch klasach zaplacilam 70 zl. Czekam na wynik okolo 7-10 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
@Olasec jeśli chodzi o moją cytologię to zrobiłam na razie jedną - tą z której coś tam wyszło nie tak. Wczoraj na wizycie moja ginekolog zrobiła mi wymaz na HPV i zobaczymy czy to to , chociaż ona twierdzi , że nie wyjdzie nic groźnego, bo jestem młoda, szyjka jest bardzo ładna , nie mam żadnych objawów infekcji, w morfologii nie wychodzi żaden stan zapalny , a badanie moczu też za każdym razem wychodzi idealne ... Mówiła mi wczoraj że często w ciąży tak jest że coś się pojawia znikąd i tak samo szybko samo zanika - na to liczę , a jeśli nie to będę miała przynajmniej informację czy to HPV . Zobaczymy , muszę czekać , a póki co nic złego się nie dzieje :) dzidziuś się pięknie rozwija także jestem spokojna :) w razie czego za 2 tyg znów do niej idę na połówkowe :) to chyba tyle :)

Cześć ciocie ! :)
1517996705250-2095744695.jpg

Załączniki

• 1517996705250-2095744695.jpg
    1517996705250-2095744695.jpg
    254,1 KB · Wyświetleń: 364
Ja cytologie robiłam przed dzidziusiem a potem na infekcje w ciąży ze wzgledu na szew także myślę że w ciąży rzadko się zdaża ze lekarz zaleca

@Calineczka24 piękna jest <3 może pod koniec roku będę sie chwalić moją Julą ... ale daleka droga na razie tylko marzę :) ciesz się mamuniu cudowne szczęście ;*
Kochana nic lepszego mnie w życiu już spotkać nie może. Mam wspaniałego męża i najwspanialszą córeczkę. - mam WSZYSTKO ! :)
Teraz już tylko modlę się o zdrowie bo to jest dla Nas priorytetem. :)
Dziękuję Bogu, że to właśnie mnie wybrał i dał to szczęście.
Patrzę na Julkę i płaczę ze szczęścia.

Życzę Ci jak najszybszego przejęcia mojego brzuszka bo jest on od początku rezerwowany dla Ciebie :*

@...Margotka9022... kochana gratuluję ! :)
Niech Olek rośnie zdrowo. :tak:
A Ty jak się czujesz?

@Funia90 jak się macie? :)

@Katarina91 co u Was?

@Olasec jak się masz?

@Destino co u Was?

@Calineczka24 dziękuję ;* z chęcią przejmę, w przyszły piątek jadę oglądać jajeczka więc pod koniec miesiąca testowanie :) oj tak cudowności macie :) :*
Będzie wszystko pieknie , jeszcze Bozia da Wam kolejne dzieciątko a nawet cała gromadkę zobaczysz :) Wspaniały czas przed Wami :)

reklama
@Calineczka24 twoje wzruszenie... bezcenne. Niech to zdrowie w obfitosci na was splywa.

My walczymy dalej z cycami i karmieniem. Urodzilam klocuszka to je jak smok i nie nadazam, ale sie poprawie. My o to zdrowie walczymy. Wczoraj wrocilismy od pediatry. Odraczamy szczepienia, by zminimalizowac szanse na porazenia nerwowe. Dobry lekarz nam sie trafil

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry