reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja robilam zwykly wymaz, czyli czystosc pochwy plus odzielnie na mykoplazme, ueroplazme i chlamydie. To wszystko cos koło 150 zl plus wizyta u gina w celu pobrania, ale mozna tez pobrać w labie, wtedy nie placisz za pobranie, tylko za badania, bądź zrobic wszystko u gina na NFZ i masz za darmo. Ja teraz bede ponawiac te badania przed laparo i zrobie je w laboratorium. Z ta chlamydia jest tak, ze podobno ciezko ja wykryc , bo moze zginac w transporcie, wiec najlepiej pobrać tam, gdzie beda od razu badac. Ja teraz zrobilam sobie krew na chlamydie. W diagnostyce w dwoch klasach zaplacilam 70 zl. Czekam na wynik okolo 7-10 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
@Olasec jeśli chodzi o moją cytologię to zrobiłam na razie jedną - tą z której coś tam wyszło nie tak. Wczoraj na wizycie moja ginekolog zrobiła mi wymaz na HPV i zobaczymy czy to to , chociaż ona twierdzi , że nie wyjdzie nic groźnego, bo jestem młoda, szyjka jest bardzo ładna , nie mam żadnych objawów infekcji, w morfologii nie wychodzi żaden stan zapalny , a badanie moczu też za każdym razem wychodzi idealne ... Mówiła mi wczoraj że często w ciąży tak jest że coś się pojawia znikąd i tak samo szybko samo zanika - na to liczę , a jeśli nie to będę miała przynajmniej informację czy to HPV . Zobaczymy , muszę czekać , a póki co nic złego się nie dzieje :) dzidziuś się pięknie rozwija także jestem spokojna :) w razie czego za 2 tyg znów do niej idę na połówkowe :) to chyba tyle :)

Cześć ciocie ! :)
1517996705250-2095744695.jpg

Załączniki

• 1517996705250-2095744695.jpg
    1517996705250-2095744695.jpg
    254,1 KB · Wyświetleń: 359
Ja cytologie robiłam przed dzidziusiem a potem na infekcje w ciąży ze wzgledu na szew także myślę że w ciąży rzadko się zdaża ze lekarz zaleca

@Calineczka24 piękna jest <3 może pod koniec roku będę sie chwalić moją Julą ... ale daleka droga na razie tylko marzę :) ciesz się mamuniu cudowne szczęście ;*
Kochana nic lepszego mnie w życiu już spotkać nie może. Mam wspaniałego męża i najwspanialszą córeczkę. - mam WSZYSTKO ! :)
Teraz już tylko modlę się o zdrowie bo to jest dla Nas priorytetem. :)
Dziękuję Bogu, że to właśnie mnie wybrał i dał to szczęście.
Patrzę na Julkę i płaczę ze szczęścia.

Życzę Ci jak najszybszego przejęcia mojego brzuszka bo jest on od początku rezerwowany dla Ciebie :*

@...Margotka9022... kochana gratuluję ! :)
Niech Olek rośnie zdrowo. :tak:
A Ty jak się czujesz?

@Funia90 jak się macie? :)

@Katarina91 co u Was?

@Olasec jak się masz?

@Destino co u Was?

@Calineczka24 dziękuję ;* z chęcią przejmę, w przyszły piątek jadę oglądać jajeczka więc pod koniec miesiąca testowanie :) oj tak cudowności macie :) :*
Będzie wszystko pieknie , jeszcze Bozia da Wam kolejne dzieciątko a nawet cała gromadkę zobaczysz :) Wspaniały czas przed Wami :)

reklama
@Calineczka24 twoje wzruszenie... bezcenne. Niech to zdrowie w obfitosci na was splywa.

My walczymy dalej z cycami i karmieniem. Urodzilam klocuszka to je jak smok i nie nadazam, ale sie poprawie. My o to zdrowie walczymy. Wczoraj wrocilismy od pediatry. Odraczamy szczepienia, by zminimalizowac szanse na porazenia nerwowe. Dobry lekarz nam sie trafil

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry