reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@anja93 norna jest chyba do 11. Właśnie to mnie wkurza w Matce Polce że badania z labo idą prosto do karty i tam zostają. Jak nie zapuścisz żurawia na wizycie lub masz słabą pamięć to nic nie wiesz później.
Edit: po tej wycieczce do Łodzi głowę mi chce rozsadzić. Już sobie nie radzę
Edit: po tej wycieczce do Łodzi głowę mi chce rozsadzić. Już sobie nie radzę
Ostatnia edycja:
membaris
@AgaB33 dobrze że już jesteś na zwolnieniu to sobie odpoczniesz i co najważniejsze wykurujesz się. Na następnej wizycie na pewno posłuchasz serduszka A ja następną wizytę mam 1 marca dopiero, trochę długo ale jak trzeba to wytrzymam
@anja93 Ty dziewczyno uważaj bo tak chcesz mieć te mdłości że jak Ci się zaczną to będziesz jak ivvonka z reklamówką chodzić
@ivvonka Twóje historie zawsze poprawiają humor
@AgaB33 weś sobie na ten ból głowy połówkę Apapu może Ci triochę ulży
@anja93 Ty dziewczyno uważaj bo tak chcesz mieć te mdłości że jak Ci się zaczną to będziesz jak ivvonka z reklamówką chodzić
@ivvonka Twóje historie zawsze poprawiają humor
@AgaB33 weś sobie na ten ból głowy połówkę Apapu może Ci triochę ulży
anja93
Olasec
Dziewczyny, które nie mają mdłości to tylko się cieszcie. Mdłości i wymioty to jest dramat. Całą ciążę z synkiem miałam mdłości i wymioty. Czułam się tak fatalnie, że żyć mi się nie chciało. W tej ciąży jest lepiej ale pierwsze 4 m-ce też był dramat. Płakałam non stop bo byłam wykończona a jeszcze sama byłam całymi dniami z synkiem. Niby pocieszało mnie, że to dobry objaw ale miałam już dość momentami.
membaris
@anja93 ja Ci powiem żebyś w końcu uwierzyła że JESTEŚ W CIĄŻY !!!!! to że nie masz objawów o niczym nie świadczy. Szczerze to bardzo zazdroszczę bo mnie mdłości potrafią w środku nocy obudzić i uwież mi że przekręcenie się z boku na bok kończy się niemalże wymiotami.
@Olasec widzę że jestem w podobnej sytuacji, na szczęście ja nie wymiotuję chociaż czasami bardzo mało do tego brakuje. Często też pije krople Imbifem. A Ty masz jakieś sprawdzone domowe sposoby ?
@Olasec widzę że jestem w podobnej sytuacji, na szczęście ja nie wymiotuję chociaż czasami bardzo mało do tego brakuje. Często też pije krople Imbifem. A Ty masz jakieś sprawdzone domowe sposoby ?
anja93
Spoko ja i tak juz sie mniej stresuje.chyba najgorzej bylo do tego 8tygodnia teraz nie mam juz totalnie czarnych scenariuszy. To i tych mdlosci nie zazdroszcze. To musi byc koszmar. Kuzynka wlasnie miala tak ogromne w kazdej ciazy a ma 3 corki ze za kazdym razem az beczała ze nie wyrabia. Nie potrafila utrzymac w rece nawet szkalnki z herbatą. Ale dziewczyny czego sie nie przetrwa dla takiej nagrody na koncu
Trzymajmy kciuki za @Totois30 !!! Aby @ do niej nie zawitała !
Trzymajmy kciuki za @Totois30 !!! Aby @ do niej nie zawitała !
reklama
muza_ton
@anja93 ja Cię całkowicie rozumiem. Nie to że lubię jak mnie mdli ale mam poczucie że chyva jest ok. Ja też nie wymiotuje tylko jak się przegłodzę to zaczyna mi być nie dobrze. Staram sie do tego nie dopuszczać. Znowu jak przesadzę z jedzeniem to mam mega zgagę. U mnie to cyce to jest główny objaw. Są przeogromne ;-), szczególnie nie bolą już, na początku było gorzej, ale w staniki już się nie mieszczą. Zresztą ja już kilka minut po usg martwię się czy wszystko jest ok. Najgorzej tak jak teraz mam taki mocny kaszel. Boję się ze coś się uszkodzi. Inhalacje dwie, trzy dziennie no i nie wiem co jeszcze. Stodal kupiłam bo gin mówiła że można i Ambrosol jak coś też pozwoliła. Ale nie chce przepadnąć ten kaszel. A takich mega przypadłości jak miała @Olasec to nie chce i nikomu nie życzę bo to mega wycieńcza. Taki delikatny niesmak od czasu do czasu czy odbijanie się o ;-) to może być.
@membaris faktycznie długo ta wizyta. Ja mam 23luty, w końcu wszystko w jeden dzień pewnie potem zleci jakoeś badania to już będę musiała dwa razy jechać sby na wizytę wyniki były. A to apap delikatnie mozna?? Dziękuję za info. Póki co jeszcze funkcjonuje ale jak nie minie to będę musiała wziąć. Trzecia nieprzespana noc bo przecież oddychać nie mogę i się budzę. M narzeka że harczę bardzo ;-) ale co chwila muszę nos wydmuchać jak już mnie obudzi to siku i tak cały sen szlak trafia.
Macie czasem ból podbrzusza przy jakiś ruchach. Dziś w nocy jak się przewracałam z boku na bok to tak mnie jajnik zabolał az przysiadłam. To już któryś raz w tej ciąży. Wcześniej mi się zdarzało ale w okresie owulacji czasem. Mam duphason 2x1 a jakby bolało to 3mam brać.
I kciukasy dla @Totois30
@membaris faktycznie długo ta wizyta. Ja mam 23luty, w końcu wszystko w jeden dzień pewnie potem zleci jakoeś badania to już będę musiała dwa razy jechać sby na wizytę wyniki były. A to apap delikatnie mozna?? Dziękuję za info. Póki co jeszcze funkcjonuje ale jak nie minie to będę musiała wziąć. Trzecia nieprzespana noc bo przecież oddychać nie mogę i się budzę. M narzeka że harczę bardzo ;-) ale co chwila muszę nos wydmuchać jak już mnie obudzi to siku i tak cały sen szlak trafia.
Macie czasem ból podbrzusza przy jakiś ruchach. Dziś w nocy jak się przewracałam z boku na bok to tak mnie jajnik zabolał az przysiadłam. To już któryś raz w tej ciąży. Wcześniej mi się zdarzało ale w okresie owulacji czasem. Mam duphason 2x1 a jakby bolało to 3mam brać.
I kciukasy dla @Totois30