reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja marzę o maluszku, mąż zaczął robić plany jak się dowiedział, ale na swój sposób przeżył stratę.
Ja chcę się starać, ale mąż i chciałby i boi się.
Po wizycie u hematologa zapytam go, bo nie ma na co w sumie czekać.
Młodsi już nie będziemy.
Ps. Trzymam za Ciebie kciuki
@AgaB33 myślę, że masz sporo racji, mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia i wspólną decyzję podejmiemy.

reklama
@kb.karola90 na spokojnie, pare cykli na spokojnie potem glebsza diagnostyka i na wspomaganiu , jakos sie uda:) a dlugo juz brzuch boli? Niestety teraz chorowalismy no i te zele , moze okazaly sie bariera nie do pokonania :D teraz moze lepszy cykl nam sie trafi, moze ostatni staraczek;)

@kb.karola90 jak tak to mysle ze gora 2 dni i przylezie i do Ciebie :) no nic planuje w marcu zmiane pracy wiec rzuce sie w wir nowości i przy okazji bedziemy dzialac:) zime zawsze choruje jak dzieciak...zapalenie oskrzeli u mnie co roku odkad mialam pierwszy raz z 5 lat temu, ktore zawsze zaczynaja sie roznymi infekcjami gornych drog oddechowych a koncza wlasnie zapaleniem oskrzeli:) ale w tym roku nie lezalam a udało mi sie wykurowac, oszczedzalam sie tylko wiec i tak jestem zadowolona:)

@Totois30 , ale szkoda... ale po @ już blisko do owulacji i tak w kółko ;) od owulacji, do braku @, później jak jednak przykdzie to do skonczenia krawienia i spowrotem do owulacji ;) grunt to pozytywne myslenie, przeciez w koncu sie uda :)

reklama
@Totois30 grunt to dobre nastawienie, a Ty takie masz :) także następny cykl będzie Twój i będziesz mogła zrzucić wszystko na ten cholerny żel :) tylko nie choruj już bo z tego co mówią to zima ma dopiero przyjść :( a może jakaś homeopatia?? :)

Ja to ogólnie to nie wiem jak nam się udało zajść w ciążę bo wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem i jeszcze budowę mieliśmy na głowie także przytulanki były naprawdę rzadko i w sumie w drugim cyklu starań nam się udało. Mam nadzieje ze teraz jak będziemy już mogli się starać to będzie tak samo :)

A okres póki co nie przyszedł...czuje się jak nastolatka bo co 5 minut biegam sprawdzać do łazienki czy jest...tylko ja z zupełnie innych powodów niż taka nastolatka...naprawdę jeszcze nigdy tak bardzo nie czekałam na okres :(

Do góry