reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was wszystkie. Za mną dwa poronienia. Oczekuje na badania. Chciałbym już móc się starać ale sprawa jeszcze "świeża"....mamy zrobić badania genetyczne, myślę co jeszcze mogłabym zrobić aby uniknąć trzeciej tragedii.....pozdrawiam wszystkich serdecznie
Nie znasz powodow poronien? Moze po prostu tak sie zdarzylo, ze zle sie zarodki zaimplantowaly badz wystapily jakies mutacje letanle podczas podzialow komorkowych? A to sie zdarza. Nie kojarze, w ktorym tc poronilas, natomiast przy wczesnych poronieniach i ciazach biochemicznych to sa b. czeste przyczyny. Glowa do gory! A co mowi Twoj lekarz?

reklama
Nie znasz powodow poronien? Moze po prostu tak sie zdarzylo, ze zle sie zarodki zaimplantowaly badz wystapily jakies mutacje letanle podczas podzialow komorkowych? A to sie zdarza. Nie kojarze, w ktorym tc poronilas, natomiast przy wczesnych poronieniach i ciazach biochemicznych to sa b. czeste przyczyny. Glowa do gory! A co mowi Twoj lekarz?

Pierwsza ciąża obumarla okolo 6-7 tc. Ale złe wiadomości poprzedziły dziwne obrzeki i pokrzywka nie wiadomo skąd. Druga rozwinęła sie lepiej byłam na usg w dziesiatym tc a umarła też na przelomie 8. Serduszko pięknie było nagle przestało i dzidziuś trochę się zmniejszyl. Lekarz uważa że na pewno cos nie tak w zwiazku że w pierwszej te obrzęki.... czekam na skierowanie na badania genetyczne...i na zespół antyfosfolipidowy

Pierwsza ciąża obumarla okolo 6-7 tc. Ale złe wiadomości poprzedziły dziwne obrzeki i pokrzywka nie wiadomo skąd. Druga rozwinęła sie lepiej byłam na usg w dziesiatym tc a umarła też na przelomie 8. Serduszko pięknie było nagle przestało i dzidziuś trochę się zmniejszyl. Lekarz uważa że na pewno cos nie tak w zwiazku że w pierwszej te obrzęki.... czekam na skierowanie na badania genetyczne...i na zespół antyfosfolipidowy
Bardzo mi przykro :(
Ale nie poddawaj sie, bedzie dobrze. Jestesmy z Toba!

reklama
@Destino jak synuś? Jak się czujecie?
@Prymulkax właśnie Destinka wysyłała mi kiedyś pełen pakiet badań, które wykonywała z M, na priv. Jeśli się zgodzi,to mogę Ci podesłać,bo ona pewnie teraz i tak nie ma czasu na ogarnianie forum.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry