Nie znasz powodow poronien? Moze po prostu tak sie zdarzylo, ze zle sie zarodki zaimplantowaly badz wystapily jakies mutacje letanle podczas podzialow komorkowych? A to sie zdarza. Nie kojarze, w ktorym tc poronilas, natomiast przy wczesnych poronieniach i ciazach biochemicznych to sa b. czeste przyczyny. Glowa do gory! A co mowi Twoj lekarz?Witam Was wszystkie. Za mną dwa poronienia. Oczekuje na badania. Chciałbym już móc się starać ale sprawa jeszcze "świeża"....mamy zrobić badania genetyczne, myślę co jeszcze mogłabym zrobić aby uniknąć trzeciej tragedii.....pozdrawiam wszystkich serdecznie
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
@Aggs poczekaj co powie na to prawnik moze wszystko jeszcze dobrze pojdzie
@Prymulkax przykro mi kolejna sierpniowa mamusia
martakratka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Znacie te leki? : Hemorigen, Cyclonamine, Orgametrril?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Te 2 pierwsze mam w domu kupowalam je chyba zeby krwawienia @ nie byly obfite ale w sumie raz chyba wzielam wiec o efektach nie moge powiedziec. A nadal krwawisz ???Cześć dziewczyny Znacie te leki? : Hemorigen, Cyclonamine, Orgametrril?
Nie znasz powodow poronien? Moze po prostu tak sie zdarzylo, ze zle sie zarodki zaimplantowaly badz wystapily jakies mutacje letanle podczas podzialow komorkowych? A to sie zdarza. Nie kojarze, w ktorym tc poronilas, natomiast przy wczesnych poronieniach i ciazach biochemicznych to sa b. czeste przyczyny. Glowa do gory! A co mowi Twoj lekarz?
Pierwsza ciąża obumarla okolo 6-7 tc. Ale złe wiadomości poprzedziły dziwne obrzeki i pokrzywka nie wiadomo skąd. Druga rozwinęła sie lepiej byłam na usg w dziesiatym tc a umarła też na przelomie 8. Serduszko pięknie było nagle przestało i dzidziuś trochę się zmniejszyl. Lekarz uważa że na pewno cos nie tak w zwiazku że w pierwszej te obrzęki.... czekam na skierowanie na badania genetyczne...i na zespół antyfosfolipidowy
@Aggs poczekaj co powie na to prawnik moze wszystko jeszcze dobrze pojdzie
Tak Monia z sierpniowych...
Bardzo mi przykroPierwsza ciąża obumarla okolo 6-7 tc. Ale złe wiadomości poprzedziły dziwne obrzeki i pokrzywka nie wiadomo skąd. Druga rozwinęła sie lepiej byłam na usg w dziesiatym tc a umarła też na przelomie 8. Serduszko pięknie było nagle przestało i dzidziuś trochę się zmniejszyl. Lekarz uważa że na pewno cos nie tak w zwiazku że w pierwszej te obrzęki.... czekam na skierowanie na badania genetyczne...i na zespół antyfosfolipidowy
Ale nie poddawaj sie, bedzie dobrze. Jestesmy z Toba!
raz_dwa_trzy
Moc uścisków. Przykro mi,że Ciebie kolejną to spotkało.Tak Monia z sierpniowych...
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
raz_dwa_trzy
@Destino jak synuś? Jak się czujecie?
@Prymulkax właśnie Destinka wysyłała mi kiedyś pełen pakiet badań, które wykonywała z M, na priv. Jeśli się zgodzi,to mogę Ci podesłać,bo ona pewnie teraz i tak nie ma czasu na ogarnianie forum.
@Prymulkax właśnie Destinka wysyłała mi kiedyś pełen pakiet badań, które wykonywała z M, na priv. Jeśli się zgodzi,to mogę Ci podesłać,bo ona pewnie teraz i tak nie ma czasu na ogarnianie forum.