reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Destino jak synuś? Jak się czujecie?
@Prymulkax właśnie Destinka wysyłała mi kiedyś pełen pakiet badań, które wykonywała z M, na priv. Jeśli się zgodzi,to mogę Ci podesłać,bo ona pewnie teraz i tak nie ma czasu na ogarnianie forum.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Byłabym bardzo wdzięczna. Chciałam się właśnie troche rozeznać...

reklama
@Aggs a kiedy jest szansa ze dostaniesz nowa wize? Mam nadzieję, ze nie bedziesz musiała wylatywac. Życie rzuca nam kłody pod nogi. Ja ciezko sobie radze z kryzysowymi sytuacjami. Kiedys bylam silnejsza. A teraz to wszystkiego panicznie sie boje :(

@gosia100 takie panikowanie i czarnowidztwo to chyba z wiekiem przychodzi. Mam tak samo, ale juz sie uspokoilam troche. Nazarlam sie frytek i porozmawialam z S, ktory to jak zawsze optymistycznie stwierdzil, ze nia ma sytuacji bez wyjscia i cos sie wymysli. Juz jest plan roboczy, otoz zlozymy papiery o przedluzenie wizy turystycznej, w trakcie, kiedy podanie jest oczekujace mam prawo przebywac w usa, do tego czasu pewnie zdazymy z reszta papierow, wiec nawet jak odmowia, to bedzie ok. Plan B: pojedziemy na pare dni na te Bahamy nieszczesne i bedziemy miec nadzieje, ze przy powrocie wbija mi wize na kolejne 6 mcy. Te Bahamy polecila moja szefowa, bo jak tam jezdzila na wakacje to na granicy bylo tylko dwoch pracownikow od paszportow; dwoch milych panow w podeszlym wieku i wszystkim dawali po 6 mcy.

@Aggs dobrze, że macie jakąś furtkę. :sorry:
Takiej chemii, jak Wasza nie należy rozdzielać. No,no,no.:wściekła/y:
Dziekuje za dobre slowa :*
Ja musze tez sie walnac patelnia w leb zeby trzezwo myslec zamiast panikowac i od razu pisac najgorsze scenariusze. Nie my pierwsi i nie ostatni w takiej sytuacji, inni dali rade, to my tym bardziej.

@Aggs, ależ oczywiście, że dacie radę, w miłości siłą. I zostaw tę patelnię. Głowa Cię rozboli. Na patelni zrób mniam placki albo naleśniki...dietetyczne, oczywiście :)Głowa teraz musi być trzeźwiutka i sprytniutka.

reklama
@Aggs o kurcze mam nadzieje ze cos wam sie uda wymyslic bo z tego co widze dobrze głowkujecie:)
@Prymulkax czesc Ci, z Twoich opisow faktycznie celowalabym w problem z krzepliwoscia, jest jednak mnostwo badan oprocz zeby to potwierdzic, ja mam na razie wykluczony, a mimo to moj gin chce mi podac heparyne drobnkczateczkowa i acard bo to czesto pomaga w niewyjasnionych problemach: /

Do góry