reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już po wizycie u lekarza pytalam kiedy mozemy zaczac starania powiedział ze on nie widzi przeciwwskazań ze mozemy po 1 @ .Z wyniku powiedzial ze nic złego nie wyszlo. Mam brac kwas foliowy. Dodatkowo biorę magnez i witamine D i K2mk7 . Jak tylko zobacze 2 kreski na tescie mam przyjsc da mi tabletki.

reklama
@ivvonka dziekuje :) tak, zawsze mam takie nastawienie przed owulacja :)) ale postaram się utrzymać ten stan. Jeśli w tym cyklu się nie uda,to w lutym lecimy na kanary,więc mam jeszcze uśmiech na twarzy ;)
A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta?

@Totois30 dziękuję :) duże zmiany się szykują.. M po 10 latach stwierdzil,że czas zmienić pracę,że to przyczyna złych wyników,bo cały dzień siedzi przy biurku w gorącym pomieszczeniu...ogólnie jest trochę pracoholikiem, mało ruchu itd. wziął się mega za siebie, już wybral inna firmę i złożył wypowiedzenie w dotychczasowej. Ja jestem w szoku :D

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@monia_l kolejna dobra wiadomość. Bardzo fajnie, czyli jak sprawnie pójdzie to będzie miły, mały prezencik pod choinką albo i przed choinką.:)

@kropkikreski4 a dzięki. U mnie ok. Małe siedzi, tam gdzie powinno. W środę się widzimy na USG i lepiej żeby porządnie o dwa tygodnie podrosło, bo mu brakuje. A ogólnie, po staremu jak to mówią:).

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
Tak Was podczytuje codziennie bo w sumie nie mam co pisać bo ja z tych czekających na zielone światło (a to światło dostaliśmy na początek maja).

Trzymam kciuki za dziewczyny, które lada moment będą rozpakowane (a może już są :)).
Życzę powodzenia tym z malutkimi fasolkami w brzuszkach - oby dzidziusie ładnie rosły i serduszka pięknie biły.
Trzymam też kciuki za te dziewczyny, które czekają na dwie kreseczki na testach - to jest wspaniała chwila zobaczyć te kreseczki...pamiętam jakby to było dziś...robiłam test w środku nocy bo tak mnie "gilgało" w brzuchu, nigdy nie czułam czegoś takiego, ale mam nadzieje ze czas szybko minie i znowu to poczuje.

Trochę też trzymam kciuki za siebie, za mojego M...bo trochę nam ciężko, ale będziemy walczyć i w końcu i dla Nas zaświeci Słońce :)

Ostatnia edycja:
@kb.karola90 czytaj, czytaj, odzywaj się też. Oczywiście, że i dla Was zaświeci słońce. Nigdy nie przestawaj w to wierzyć. Maj wcale nie jest aż taki odległy. Styczeń się już kończy. Luty jest krótki na szczęście, a marzec i kwiecień to już wiosna. A te miesiące jak nic niosą ze sobą optymizm, nadzieje i cudne ciepełko. Wtedy się chce wszystko i jest więcej energii. Więc niech no tylko się luty zacznie i skończy...zobaczysz jak czas zleci.

@Totois30 chyba pewne, coz test negatywny, brzuch boli, no i juz plamie przed okresowo. Wiec styczeń odpada :( ale trzymam kciuki za Was :) oby sie udalo :) ja Was kiedys dogonie ;)
@Aggs to chyba sprobuje z tym oeparolem i żelem :) a i chyba napije sie siemiena lnianego polecanego przez @kropkikreski4 :) bo przecież nie zaszkodzi :)

Super ze tyle dziewczyn dostalo zielone swiatlo :)

@anja93 dawaj znac po wizycie :)

reklama
Hmm...no i mam wykrzyknik czerwony w badaniach, że za niskie, TSH
Jak ono w ciąży jest poniżej normy to trzeba je podnosić czy jak? Cienka jestem w te klocki jak tyłek węża.
wynik 0,2317 µIU/ml przy normie 0,350 - 4,940 :confused:

Do góry