reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już po wizycie u lekarza pytalam kiedy mozemy zaczac starania powiedział ze on nie widzi przeciwwskazań ze mozemy po 1 @ .Z wyniku powiedzial ze nic złego nie wyszlo. Mam brac kwas foliowy. Dodatkowo biorę magnez i witamine D i K2mk7 . Jak tylko zobacze 2 kreski na tescie mam przyjsc da mi tabletki.

reklama
@ivvonka dziekuje :) tak, zawsze mam takie nastawienie przed owulacja :)) ale postaram się utrzymać ten stan. Jeśli w tym cyklu się nie uda,to w lutym lecimy na kanary,więc mam jeszcze uśmiech na twarzy ;)
A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta?

@Totois30 dziękuję :) duże zmiany się szykują.. M po 10 latach stwierdzil,że czas zmienić pracę,że to przyczyna złych wyników,bo cały dzień siedzi przy biurku w gorącym pomieszczeniu...ogólnie jest trochę pracoholikiem, mało ruchu itd. wziął się mega za siebie, już wybral inna firmę i złożył wypowiedzenie w dotychczasowej. Ja jestem w szoku :D

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@monia_l kolejna dobra wiadomość. Bardzo fajnie, czyli jak sprawnie pójdzie to będzie miły, mały prezencik pod choinką albo i przed choinką.:)

@kropkikreski4 a dzięki. U mnie ok. Małe siedzi, tam gdzie powinno. W środę się widzimy na USG i lepiej żeby porządnie o dwa tygodnie podrosło, bo mu brakuje. A ogólnie, po staremu jak to mówią:).

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
Tak Was podczytuje codziennie bo w sumie nie mam co pisać bo ja z tych czekających na zielone światło (a to światło dostaliśmy na początek maja).

Trzymam kciuki za dziewczyny, które lada moment będą rozpakowane (a może już są :)).
Życzę powodzenia tym z malutkimi fasolkami w brzuszkach - oby dzidziusie ładnie rosły i serduszka pięknie biły.
Trzymam też kciuki za te dziewczyny, które czekają na dwie kreseczki na testach - to jest wspaniała chwila zobaczyć te kreseczki...pamiętam jakby to było dziś...robiłam test w środku nocy bo tak mnie "gilgało" w brzuchu, nigdy nie czułam czegoś takiego, ale mam nadzieje ze czas szybko minie i znowu to poczuje.

Trochę też trzymam kciuki za siebie, za mojego M...bo trochę nam ciężko, ale będziemy walczyć i w końcu i dla Nas zaświeci Słońce :)

Ostatnia edycja:
@kb.karola90 czytaj, czytaj, odzywaj się też. Oczywiście, że i dla Was zaświeci słońce. Nigdy nie przestawaj w to wierzyć. Maj wcale nie jest aż taki odległy. Styczeń się już kończy. Luty jest krótki na szczęście, a marzec i kwiecień to już wiosna. A te miesiące jak nic niosą ze sobą optymizm, nadzieje i cudne ciepełko. Wtedy się chce wszystko i jest więcej energii. Więc niech no tylko się luty zacznie i skończy...zobaczysz jak czas zleci.

@Totois30 chyba pewne, coz test negatywny, brzuch boli, no i juz plamie przed okresowo. Wiec styczeń odpada :( ale trzymam kciuki za Was :) oby sie udalo :) ja Was kiedys dogonie ;)
@Aggs to chyba sprobuje z tym oeparolem i żelem :) a i chyba napije sie siemiena lnianego polecanego przez @kropkikreski4 :) bo przecież nie zaszkodzi :)

Super ze tyle dziewczyn dostalo zielone swiatlo :)

@anja93 dawaj znac po wizycie :)

reklama
Hmm...no i mam wykrzyknik czerwony w badaniach, że za niskie, TSH
Jak ono w ciąży jest poniżej normy to trzeba je podnosić czy jak? Cienka jestem w te klocki jak tyłek węża.
wynik 0,2317 µIU/ml przy normie 0,350 - 4,940 :confused:

Do góry