reklama
membaris
Fanka BB :)
@ivvonka tak to są krople na bazie imbiru, pije się je 3 razy dziennie po 25 kropli i najlepiej z wodą bo same to wypalają gardło@gosia100 no szkoda, ale ... szybciej przyszła, szybciej pójdzie. Bierz witaminy, kwas foliowy. Twój organizm dostał jeszcze jeden cykl do podbudowania sił na przyjęcie fasolki. Wykorzystaj to. Niektórzy lekarze zalecają nawet czekanie do 6 mcy na kolejne starania. I Gosiaczku nie martw się. Jeszcze zajdziesz w ciążę, zobaczysz, zajdziesz.
@roki_1991 a no prawie, w środę. Poznasz po tym, że będę ładnie histeryzować.
@Funia90 nie ma to jak swój człowiek, nigdzie nie wychodź. Siedź i ródź.
@Calineczka24 jak tam? Co tam? Już jest?
@membaris, a to coś z imbirem pewnie. Dzisiaj będę kupować prental uno to zapytam czy są. Chociaż ostatnio nie mam szczęścia. Jak coś chcę to albo im się skończyło, albo właśnie zamawiają albo mają tylko jedno opakowanie.
raz_dwa_trzy
@Funia90 trzymajcie się tam!! Lekkiego rozwiązania Wam życzę!
Dziewczyny we wtorek byłam u lekarza, a M na badaniach nasienia. M morfologia podskoczyła na 3% a od 4% jest normą. Cieszy mnie progres,ale wiem,że jeszcze potrzeba pracy nad tym. U mnie z kolei wszystko się zaleczylo po łyżeczkowaniu i dostaliśmy zielone światło zaczynamy starania,ale bez spiny, na spokojnie, bez liczenia kiedy owulacja itd. dzisiaj byłam w laboratorium, na pierwszy ogień TSH, Ft3, Ft4, Wit.D, Wit. B12, kwas foliowy i homocysteina. Mam plan również na następne fazy cyklu. Mam nadzieję,że to dobra droga, bo jestem pełna obaw,ale z drugiej strony jestem przed owulacja,a tym samym mam sporo energii i nadziei...a ona umiera ostatnia.
Dużo pozytywnej energii Wam przesyłam i moc uścisków dla fasolkowych brzuszków [emoji8]
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny we wtorek byłam u lekarza, a M na badaniach nasienia. M morfologia podskoczyła na 3% a od 4% jest normą. Cieszy mnie progres,ale wiem,że jeszcze potrzeba pracy nad tym. U mnie z kolei wszystko się zaleczylo po łyżeczkowaniu i dostaliśmy zielone światło zaczynamy starania,ale bez spiny, na spokojnie, bez liczenia kiedy owulacja itd. dzisiaj byłam w laboratorium, na pierwszy ogień TSH, Ft3, Ft4, Wit.D, Wit. B12, kwas foliowy i homocysteina. Mam plan również na następne fazy cyklu. Mam nadzieję,że to dobra droga, bo jestem pełna obaw,ale z drugiej strony jestem przed owulacja,a tym samym mam sporo energii i nadziei...a ona umiera ostatnia.
Dużo pozytywnej energii Wam przesyłam i moc uścisków dla fasolkowych brzuszków [emoji8]
raz_dwa_trzy
raz_dwa_trzy
ivvonka
@kropkikreski4 ojjj...lllubimy zielone światełka. Super wiadomość. No to co? Wrzucacie bieg na spontan i jazda po fasolę
raz_dwa_trzy
Z wielkim uśmiechem czytam o Waszych pozytywnych wieściach po wizytach ) niedługo do Was dołączę, tak sobie założyłam i tak będzie. Oczywiście nachodzą mnie co trochę gorsze myśli... Ale pozostało mi działać i być dobrej myśli )@kropkikreski4 ojjj...lllubimy zielone światełka. Super wiadomość. No to co? Wrzucacie bieg na spontan i jazda po fasolę
ivvonka
@kropkikreski4 te gorsze będziemy przepędzać na cztery wiatry, tak żeby te dobre miały więcej miejsca i mogły się rozpychać wzdłuż i wszerz... jak fasolka w brzuchu, którą, trzymam kciuki, nam wkrótce przedstawisz. Dobre myśli na plan pierwszy, prosimy.
Totois30
@kropkikreski4 swietny zestaw badan i świetne podejsciegratuluje progresu u M
reklama
Ja biore olej z wiesiolka w kapsulkach, to to samo. Zeby dal jesnak jakies efetky to trzeba chyba 2 do 3 razy dziennie, ja czesto zapominam i biore 1 kapsulke, dopiero od kilku dni pilnuje sie i biore po 2. Nie jeatem w stanie powiedziec, czy daje efekty czy nie, bo biore tez mnostwo innych rzeczy, ale na pewno nie zaszkodzi bo jest dobrym zrodlem nienasyconych kwasow tluszczowych. Pomaga tez na tarczyce. Co do zelu to probowalam znalezc opinie, ktory lepszy; preseed czy conceive plus, i opinie sa raczej 50/50. Ale okazalo sie, ze ja go za duzo uzywalam, totez przeczytaj ulotke@Aggs termin @ na pojutrze. Ale na kolejny cykl zaopatrze sie w ten zel pomocny myslalam tez o oeparol femina, a stosowalas ktoras cos podobnego? Dzisiaj od rana juz raczej bol na @.
@Funia90 trzymaj sie i powodzwnia zycze. Oby wszystko przebieglo z planem