reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Calineczka24 ja biore zastrzyki z heparyny wiec nawet jakbym chciala zzo to raczej ciezko:/
Ale dam rade i czuje sie w maiare ok ale tez chce rodzic ze wzgledu na obawy .
A tu nic a nic echo[emoji4]a wywoalnie dopiero 40+6 looo kiedy to bedzie:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale dam rade i czuje sie w maiare ok ale tez chce rodzic ze wzgledu na obawy .
A tu nic a nic echo[emoji4]a wywoalnie dopiero 40+6 looo kiedy to bedzie:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
martakratka
Proba stopki
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam mialam byc sierpniowa mamusią niestety nie udalo sie
9.01 mialam zabieg łyzeczkowania ciąża obumarła bardzo to przezylam ze teraz mimo ze bardzo pragnelam 3 dziecka bardzo się boję..... ale mimo wszystko chciala bym spróbować jeszcze raz jak tylko lekarz da zielone światełko
9.01 mialam zabieg łyzeczkowania ciąża obumarła bardzo to przezylam ze teraz mimo ze bardzo pragnelam 3 dziecka bardzo się boję..... ale mimo wszystko chciala bym spróbować jeszcze raz jak tylko lekarz da zielone światełko
martakratka
Monia - jak sie teraz czujesz? Juz lepiej?Witam mialam byc sierpniowa mamusią niestety nie udalo sie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Tak lepiej. Jak się tylko dowiedzialam to ciągle plakalam nic mnie nie cieszyło... teraz wiem ze trzeba zyc dalej ze nie moge tego tak rozpamietywac ,ze moze lepiej teraz niz jak by pozniej dzieciatko mialo byc chore .... Mam 2 dzieci i cudownego męża dla nich musze sie podniesc . Boje się ze kolejna ciąża skończy się tak samo.... ale chce spróbować . Fizycznie od poczatku bylo ok .Monia - jak sie teraz czujesz? Juz lepiej?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ivvonka tak poprzednie ciaze były bezproblemowe ze teraz nawet nie przypuszczalam ze cos moze byc nie tak. Udalo nam sie za pierwszym razem. I nie miałam zadnych zlych objawow czułam się wyśmienicie bardzo sie cieszyłam az nagle 6.01 zaczelam plamic pojechalismy od razu na IP i juz na usg było cos nie tak. Lekarz mowil ze pecherzyk zoltkowy jest za duzy zrobili bete i byla za niska powtorzyli ale wzrosla nieznacznie... zrobili usg i juz wszystko bylo wiadomo serduszko nie biło wszystko to zaczelo sie w 7t0d .
martakratka
Bardzo Ci współczuję. Wszystkie tu wiemy jakie to ciezkie przezycie. Kazda przechodzi to na swoj sposob. Trzymaj sie i mysl pozytywnie. Wiem ze to ciezkie ale sie przynajmniej starajTak lepiej. Jak się tylko dowiedzialam to ciągle plakalam nic mnie nie cieszyło... teraz wiem ze trzeba zyc dalej ze nie moge tego tak rozpamietywac ,ze moze lepiej teraz niz jak by pozniej dzieciatko mialo byc chore .... Mam 2 dzieci i cudownego męża dla nich musze sie podniesc . Boje się ze kolejna ciąża skończy się tak samo.... ale chce spróbować . Fizycznie od poczatku bylo ok .
reklama
ivvonka
@monia_l wiesz, fasolka musiała mieć jakąś poważną wadę rozwojową, skoro już na początku coś budziło niepokój lekarza i niestety natura sama zdecydowała co dalej. No okrutne to bardzo i boli na pewno, bo żadna kochająca, przyszła mama nie chciałaby takiej straty. Ja jednak myślę, że to było jednorazowe, przykre zdarzenie, a Ty jeszcze spokojnie będziesz mamą. Nie przestawaj w to wierzyć mimo lęku. Póki co, odetchnij, nabierz sił, odczekaj trochę, my też Ci trochę pozytywnej energii wyślemy i działaj. Zobaczysz, uda się jeszcze.