reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Destino mi się już sni po nocach poważnie. W sobotę ze trzy razy mi się śniło i od tamtej pory to już normalnie katorga. Lekarz sama nic nie mówiła a ja nie pytałam. No to fajnie fajnie. No to będzie M brany w obroty ;-) dziękuję
@martakratka no właśnie z małą też się jakoś nie ograniczaliśmy. Dopiero jak brzuch był większy to M miał opory bo obawiał się że po głowie będzie ją pukał ;-) tyle że wtedy to ja nie wiedziałam że to może byc inaczej niż zachodzisz w ciążę i szczęśliwie rodzisz.
No właśnie ja tego też wtedy nie wiedziałam....

reklama
@Destino a Tobie już termin minął??
U nas położne to olejek rycynowy dają ale ja bym się chyba nie zdecydowała.
To może chwile zbliżenia z M zadziałają?? Bo to podobno też daje radę

@AgaB33 Jak nie ma przeciwwskazań to można, ale po poronieniach to raczej lekarze zalecają bezseksie. Ja bym się nie odważyła. Za bardzo się boję i ten strach jest jednak o wiele silniejszy niż chęci. Męża czasem muszę do porządku przywołać, ale już powoli zaczyna trybić, że póki co to, żeby tam wejść musiałby się nazywać Luteina.;)

@AgaB33 zalezy ktory [emoji4] w szpitalu pilnuja bardziej terminu z prenatalnych a ten mialam na 13. Ich zdaniem bede juz w 41 tc i ze wzgledu na poronienia nie chca dluzej czekac. Z @ termin na 19, wiec w sumie bede w terminie.

Dziewczyny kazdy kto zachodzi w ciaze nie mysli o poronieniu. Z pierwszej ciazy tez niezwykle sie cieszylam i nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze moze byc inaczej. Ale nasze ciaze tez ciesza. Tylko poczatki sa niezwykle trudne. Potem sie juz troche odpuszcza i przychodzi czas na radosc przeplatana niestety obawami.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za bardzo się jednak boję. Mimo, że mam ochotę to tylko bym myślała czy tam coś złego się nie dzieje i czy nie będę żałować później. :confused2:

Hej Kochane, 2dc, zaczynam właśnie 3 cykl po poronieniu, licząc od zabiegu. Ta @ jest dla mnie niezwykle delikatna, zazwyczaj zwijam się z bólu, a tym razem siedzę sobie w pracy i obejdzie się nawet bez tabletek :) może to dobry znak..? Miłego dnia Wam życzę :* a zafasolkowanym cierpliwości i spokoju, za każde USG i serduszko trzymam mocno kciuki [emoji110]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 Jak nie ma przeciwwskazań to można, ale po poronieniach to raczej lekarze zalecają bezseksie. Ja bym się nie odważyła. Za bardzo się boję i ten strach jest jednak o wiele silniejszy niż chęci. Męża czasem muszę do porządku przywołać, ale już powoli zaczyna trybić, że póki co to, żeby tam wejść musiałby się nazywać Luteina.;)
Buahahahaha ;) Uwielbiam Twoje teksty... ;)

Hej Kochane, 2dc, zaczynam właśnie 3 cykl po poronieniu, licząc od zabiegu. Ta @ jest dla mnie niezwykle delikatna, zazwyczaj zwijam się z bólu, a tym razem siedzę sobie w pracy i obejdzie się nawet bez tabletek :) może to dobry znak..? Miłego dnia Wam życzę :* a zafasolkowanym cierpliwości i spokoju, za każde USG i serduszko trzymam mocno kciuki [emoji110]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
No to w lutym już będą dwie kresezki ;)

reklama
Do góry