reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino , ojejku, współczuję. Ale jeszcze tylko trochę i będziesz miała swoją cudowną nagrodę. Swoją drogą, to chyba już ostatni poniedziałek w dwupaku. :)

@AgaB33 czyli od drugiego, idziesz na L4?

Taki mam @ivvonka plan. Ciężko mi w pracy. Są chwilę gdzie mam ogromną potrzebę się położyć a nie ma gdzie. Potrzebuje teraz trochę ruchu aby nie przeobrazić się w wieloryba całkiem no a tu razem z dojazdem siedzę prawie 10h do domu jak wrócę to już nie da się tego nadrobić. Man krokomierz i w weekend robiac podstawowe rzeczy w domu itd natrzaskam odpowiednią ilość kroków a na tygodniu nie ma szans. Mimo że w ruchu cale po pludnie jestem. Druga sprawa przekazuje juz swoje raporty innym. Jeszcze trochę i nie będę mieć co robić. Będą mi same wrzuty dawać a przy tym trochę już nerwów jest np. Skąd wziąć dane, uganianie się z ludzmi. No i jeśli mam okazję chcę poświęcić więcej czasu córce. Jak wrócę z pracy to szykuje nas na kolejny dzień do pracy, małą do szkoły, kolacja, kapanie i spanie a potem ogarniam siebie. A chce ją na dwór wyciągać bo kisi sie nonstop w tym domu. Nie wiem czy do pracy wrócę bo może być problem z opieką nad dzieckiem.

@martakratka poronienie naturalne troche trwa. I bywa bolesne i niezwykle obfite. Trzeba sie niestety uzbroic w cierpliwosc. To nie jest zwykly okres. Bedzie dobrze.

@ivvonka o tak. Chyba nawet minal ostatni weekend w dwupaku
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 obiecuję, że od dziś tylko tęczowe kucyki.
Całe szczęście, że dostrzegli w porę te problemy z szyjką. Niewiele jej już zostało do końca, dzidziuś jest już spory, więc myślę, że da radę dotrwać i za rok takie dwa małe cioteczne pulpeciki będą się turlać po dywanie albo zabierać sobie smoki.
Calinka, to z tym porodem przez pachę to już na wyższy poziom wtajemniczenia weszłaś.;)

@nafoczka, hehe oni mają to we krwi.

A jeszcze dodam, że w czasie postu ciążowego to człowiek już w ogóle nie wie z której strony wróg nadejdzie.
Odwrócisz się 1)pupą-kusisz, odwrócisz się 2)przodem, zderzakami-ooo,kusisz. Położysz się na 3)plecach-no to już w ogóle full kuszenie, położysz się na 4)brzuchu - patrz punkt 1)

@witch84 to jeszcze nie doszłam do tego etapu z masłem.:)
hahaha mój M zawsze mi powtarza: "śpij bez majtek bo po co ci dziura w kazdych" :D :D :D (ewentualnie dziura w materacu) :p

wiec popieram twój tok myslenia! :p

reklama
@AgaB33 a w ogole niezle babka Ci powiedziala faktycznie:/ tez bym sie zamknela w sobie moze miala duzo ciezkich przypadkow ale ja teraz tez wiem ze do 12 tyg spokojnie z radoscia i planami, ale czuje ze dobra passa teraz i wszystkie 4 z Iwonka Membaris i Ania bedziecie mialy zdrowiutkie i nudniutkie ciaze:) @ivvonka Ani @anja93 zrobiono psikusa i przelozyli jej wizyte wiec ta będzie nr uno:)

Ostatnia edycja:
Do góry