reklama
muza_ton
Fanka BB :)
Taki mam @ivvonka plan. Ciężko mi w pracy. Są chwilę gdzie mam ogromną potrzebę się położyć a nie ma gdzie. Potrzebuje teraz trochę ruchu aby nie przeobrazić się w wieloryba całkiem no a tu razem z dojazdem siedzę prawie 10h do domu jak wrócę to już nie da się tego nadrobić. Man krokomierz i w weekend robiac podstawowe rzeczy w domu itd natrzaskam odpowiednią ilość kroków a na tygodniu nie ma szans. Mimo że w ruchu cale po pludnie jestem. Druga sprawa przekazuje juz swoje raporty innym. Jeszcze trochę i nie będę mieć co robić. Będą mi same wrzuty dawać a przy tym trochę już nerwów jest np. Skąd wziąć dane, uganianie się z ludzmi. No i jeśli mam okazję chcę poświęcić więcej czasu córce. Jak wrócę z pracy to szykuje nas na kolejny dzień do pracy, małą do szkoły, kolacja, kapanie i spanie a potem ogarniam siebie. A chce ją na dwór wyciągać bo kisi sie nonstop w tym domu. Nie wiem czy do pracy wrócę bo może być problem z opieką nad dzieckiem.
@martakratka poronienie naturalne troche trwa. I bywa bolesne i niezwykle obfite. Trzeba sie niestety uzbroic w cierpliwosc. To nie jest zwykly okres. Bedzie dobrze.
@ivvonka o tak. Chyba nawet minal ostatni weekend w dwupaku
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@ivvonka o tak. Chyba nawet minal ostatni weekend w dwupaku
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hahaha mój M zawsze mi powtarza: "śpij bez majtek bo po co ci dziura w kazdych" (ewentualnie dziura w materacu)@Calineczka24 obiecuję, że od dziś tylko tęczowe kucyki.
Całe szczęście, że dostrzegli w porę te problemy z szyjką. Niewiele jej już zostało do końca, dzidziuś jest już spory, więc myślę, że da radę dotrwać i za rok takie dwa małe cioteczne pulpeciki będą się turlać po dywanie albo zabierać sobie smoki.
Calinka, to z tym porodem przez pachę to już na wyższy poziom wtajemniczenia weszłaś.
@nafoczka, hehe oni mają to we krwi.
A jeszcze dodam, że w czasie postu ciążowego to człowiek już w ogóle nie wie z której strony wróg nadejdzie.
Odwrócisz się 1)pupą-kusisz, odwrócisz się 2)przodem, zderzakami-ooo,kusisz. Położysz się na 3)plecach-no to już w ogóle full kuszenie, położysz się na 4)brzuchu - patrz punkt 1)
@witch84 to jeszcze nie doszłam do tego etapu z masłem.
wiec popieram twój tok myslenia!
Totois30
reklama
Totois30
@AgaB33 a w ogole niezle babka Ci powiedziala faktycznie:/ tez bym sie zamknela w sobie moze miala duzo ciezkich przypadkow ale ja teraz tez wiem ze do 12 tyg spokojnie z radoscia i planami, ale czuje ze dobra passa teraz i wszystkie 4 z Iwonka Membaris i Ania bedziecie mialy zdrowiutkie i nudniutkie ciaze @ivvonka Ani @anja93 zrobiono psikusa i przelozyli jej wizyte wiec ta będzie nr uno
Ostatnia edycja: