@Calineczka24 Aleksander, Mikołaj, Maksymilian, Eryk zobaczymy
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Calineczka pisze to tylko w dobrej wierze - staraj się nie nastawiac tak bardzo bardzo na prod SN. Pewnie super jak się uda, ale bierz gdzieś pod uwagę że może być inaczej. Ja wszem i wobec ogłaszam że urodzenia naturalnie. No... I skończyło się wywoływanie porodu w 41 t.c., 12 godzinami porodu naturalnego bez postępów, aż w końcu zrobili mi cesarkie no i ok. Tylko wiesz co? Ja miałam problem sama ze sobą... Ze przecież miałam rodzic SN... Ze dałabym radę, że to nie tak miało być. Dlatego teraz staram się nastawić kogoś kto mi mówi rodzenia tak i tak, że super ale niech dopuści do siebie myśl że może być inaczej, żeby później niepotrzebnie się nie rozczarować :-*@Destino ja planuję rodzić szybko - to jest pewne a tak serio to naturalnie i bez znieczulenia. Boje się powikłań, niby bezpieczne, ale nigdy nic nie wiadomo. Moja mama nas dziesięcioro urodziła i dała radę to i ja dam nie?
@Funia90 szkoda, że to tak nie działa, chociaż z drugiej strony to trzeba by było całą ciążę leżeć
@Marika92 masz już jakieś typy imion dla dzidzi ?
Posłuchajcie tej piosenki :
Niby piosenka tylko o włosach ( TAK ! - o włosach ) ale jak fajnie napisana i zaśpiewana