reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez wczoraj robiłam test w 24 dc i jedna mocna krecha i nic wiecej :( takze juz sie nie nastawiam.
Ale widze, ze u dwóch chyba pojawią sie drugie kreski :) powodzenia! Liczę że Wam sie uda :)

@AgaB33 pytalas kiedy ma przylezc malpa a wiec u mnie 27 dc. Ostatnim razem @ przyszla wlasnie w tym dniu, poki co narazie czekam :) cykle mam nawet do 32 dni.
@Totois30 @zosiak @ivvonka dzieki dziewczynki za slowa wsparcia, jestescie wielkie. Kazda z nas ma przeciez bagaz doswiadczen ale tez kazda z nas tutaj walczy o jedno. I nic bardziej nie cieszy na tym watku jak nowe przybywajace mamy. Dlatego trzymam kciuki za kazda z osobna. Ivvonka i dla Ciebie w koncu wyszlo slonce, alez sie ciesze. Dzisiaj mam troche lepszy nastroj. Postanowilam oddzielic te smutne wspomnienia gruba krecha a najlepiej by bylo oddzielic je dwiema rozowymi :D no ale coz..mysle ze bedzie mi to kiedys dane. W ogole to poklocilam sie z mezem teraz w Swieta. Ogolnie nastroj lepszy niz wczoraj ale tez tak jakos do kitu.
Ide sobie moze zjesc salatke na lepszy nastroj. Dawajcie znac jak tam u Was postepy z testowankiem, @AgaB33 mam nadzieje ze malpy dalej nie ma ✊✊✊

@AgaB33 a no bo sam burak to cierpki

@marika ooo szłodkie takie.:tak:

@gosia100 a nie za wcześnie ten test? Jak nie przyjdzie @ (a może tak być) to powtórz może test.

@anja93 ja swojego ślubnego też pouczyłam odnośnie do spodni, bo chodził jak ćma po ścianie zamiast się ubierać, on z kolei mnie pouczył mnie, że jak się pierwsza ogarnęłam to mogę pomóc. I nie było to przyciszonym, łagodnym tonem i nie zaczynało się od słowa ,,kochanie,,. :growl: Czasami tak bywa, nawet w zgodnych małżeństwach.

Ostatnia edycja:
@anja93 głowa do góry tak pozytywna osoba jak Ty nie powinna się aż tak smucić,
@Marika92 śliczny brzuszek :)
Dziewczyny wszystkim Wam życzę w te święta aby to największe nasze życzenie się spełniło, życzę Wam też zdrowia, pogody ducha, spokoju miłości i samych radosnych dni :)
ps. dziś test znów z cieniem.

reklama
@Marika92 śliczny brzusio:) powiedzieliście już rodzinom?

Dziewczyny trochę za wcześnie te testy robicie. Lepiej się wstrzymać do dnia miesiączki.

Dziewczyny, którym wyszły pozytywne testy serdecznie gratuluję, bladzioch to też pozytyw:)

A ja dziś pierwszy raz poczułam ruchy pod ręką:) ostatnio mały bardzo jest aktywny:)

Do góry