reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 moze sie zmienic ale lampka winka na tym etapie nie zaszkodzi a pomoze sie zrelaksowac @ivvonka przynajmniej wiemy ze problemy sa do rozwiazywania a nie zalamywania chociaz wiadomo ze chwilę słabości kazdemu sie naleza:) Tobie to sloneczko wyszlo na bogato niech świeci ile wlezie ja powoli wreszcie zaczynam szczerze wierzyc ze dzidzi mnie czeka bo przez dlugi czas czulam ze sie nie uda ze miala problemy ale jak wiemy od czego sa problemy:)? Nawet w tej kwestii mozna cos zdzialac jakby byly kiedys wieksze problemy

Buziaki dziewczyny no i @membaris @anja93 i @AgaB33 kciuki za brak małpy i 2 krechy!

reklama
@anja93 glowka do gory kazdy czasem ma te gorsze dni to normalne ja uwielbiam swieta sa w grknie najblizszych brakuje mi tylko mamy aniolkow moich tez ale zycie jest takie nie ma tak jak chcemy zeby bylo ostatnio zastanawilam sie nad weselami bo one strasznie mnie dolowaly widzialam kuzynki w moim wieku z dziecmi itp smutno troche ale juz nie bede tak myslec.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja oczy na zapalki dziś. Przez ten mój mały skarb spałam 5h. Jak nie zimno to gorąco to znowu krzyczy przez sen. No szlak jasny. No i wstała o 6 i młody Bóg a ja zoombie. Eh... Bardzo się cieszę że ją puściło. Natura taka że muszę sobie ponarzekać.

@anja93 pewnie że może jeszcze być pozytyw. Ja w 25dc betę robiłam i było zero ostatnim razem. Teraz w 26dc też zero a @ nie ma już trzeci dzień - 31dc dziś a cykl 27-28dni. Oby tylko było wszystko dobrze. A winko na tym w etapie jeszcze nie zaszkodzi. To ile do terminu zostało???

@zosiak wczoraj aż się wystraszyłam bo siku czerwone. Ale przypomniałam sobie że dwie szklanki soku z buraka wypiłam. :-D:biggrin2::Do_O

@ivvonka dużo zdrowia. No nie znam niestety nic, jedynie to płukanie solą. Ja mam na takie problemt glimbax to jest taki roztwór do płukania gardła. Polecam

Ostatnia edycja:
@AgaB33 przez te przygotowania to ciezko bylo mi pic te buraki wszystko do zalatwienia bylo i malo czasu. A ja jutro orawd dostane @ no i na wesele przez te moje pomylone cykle no ale nic nie zrobie:/

@zosiak pamiętam jak mnie podobne widoki dołowały. To nawet nie była zazdrość, że one mają już po dwójce, trójce dzieci a ja w czarnym lesie lub czarnej innej miejscówce. Tak było do momentu kiedy moja młodsza siostra zaszła w ciążę, ja wtedy jeszcze na świeżo przerabiałam poronienie. Lekarz coś jej powiedział, że za słabo beta przyrasta. Bała się strasznie. Jak ja jej wtedy życzyłam żeby jej się udało, żeby miała tego dzidziusia, żeby nie musiała przerabiać tego co ja. Mój ból został po prostu zepchnięty na samo dno. Udało jej się. Ma ślicznego, zdrowego synka (mojego chrześniaka) I teraz tak jest, że ilekroć widzę mamy z dzieckiem to włącza mi się myślenie: takie słodkie maleństwo, dobrze, że im się udało. Dramatów na świecie jest dość. Lepiej nauczyć się cieszyć tym, co dobrego jest dookoła. Trudne to zwłaszcza gdy nie dotyczy nas samych, ale czyni życie o wiele łatwiejszym.

A o co chodzi z tymi burakami? Wit.C?

@ivvonka a ty wiesz ze ja zaszłam gdy mieliśmy obydwoje angine i antybiotyk :) bo moje NK spadły na łeb na szyję :)

Wiem kochane ze dla niektórych z was święta a zwłaszcza życzenia to ciężki czas i do tej pory czuje ten ucisk w gardle gdy słowa stają w połowie tlumione przez łzy. .. tule was do serca ♡ i tylko dodam że ten ucisk będzie juz nam zawsze towarzyszył... całuje ciepło :*

@ivvonka ja swoją ciążę też zaczynałam od anginy...

p19u3e3krch1axec.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry