reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez wczoraj robiłam test w 24 dc i jedna mocna krecha i nic wiecej :( takze juz sie nie nastawiam.
Ale widze, ze u dwóch chyba pojawią sie drugie kreski :) powodzenia! Liczę że Wam sie uda :)

@AgaB33 pytalas kiedy ma przylezc malpa a wiec u mnie 27 dc. Ostatnim razem @ przyszla wlasnie w tym dniu, poki co narazie czekam :) cykle mam nawet do 32 dni.
@Totois30 @zosiak @ivvonka dzieki dziewczynki za slowa wsparcia, jestescie wielkie. Kazda z nas ma przeciez bagaz doswiadczen ale tez kazda z nas tutaj walczy o jedno. I nic bardziej nie cieszy na tym watku jak nowe przybywajace mamy. Dlatego trzymam kciuki za kazda z osobna. Ivvonka i dla Ciebie w koncu wyszlo slonce, alez sie ciesze. Dzisiaj mam troche lepszy nastroj. Postanowilam oddzielic te smutne wspomnienia gruba krecha a najlepiej by bylo oddzielic je dwiema rozowymi :D no ale coz..mysle ze bedzie mi to kiedys dane. W ogole to poklocilam sie z mezem teraz w Swieta. Ogolnie nastroj lepszy niz wczoraj ale tez tak jakos do kitu.
Ide sobie moze zjesc salatke na lepszy nastroj. Dawajcie znac jak tam u Was postepy z testowankiem, @AgaB33 mam nadzieje ze malpy dalej nie ma ✊✊✊

@AgaB33 a no bo sam burak to cierpki

@marika ooo szłodkie takie.:tak:

@gosia100 a nie za wcześnie ten test? Jak nie przyjdzie @ (a może tak być) to powtórz może test.

@anja93 ja swojego ślubnego też pouczyłam odnośnie do spodni, bo chodził jak ćma po ścianie zamiast się ubierać, on z kolei mnie pouczył mnie, że jak się pierwsza ogarnęłam to mogę pomóc. I nie było to przyciszonym, łagodnym tonem i nie zaczynało się od słowa ,,kochanie,,. :growl: Czasami tak bywa, nawet w zgodnych małżeństwach.

Ostatnia edycja:
@anja93 głowa do góry tak pozytywna osoba jak Ty nie powinna się aż tak smucić,
@Marika92 śliczny brzuszek :)
Dziewczyny wszystkim Wam życzę w te święta aby to największe nasze życzenie się spełniło, życzę Wam też zdrowia, pogody ducha, spokoju miłości i samych radosnych dni :)
ps. dziś test znów z cieniem.

reklama
@Marika92 śliczny brzusio:) powiedzieliście już rodzinom?

Dziewczyny trochę za wcześnie te testy robicie. Lepiej się wstrzymać do dnia miesiączki.

Dziewczyny, którym wyszły pozytywne testy serdecznie gratuluję, bladzioch to też pozytyw:)

A ja dziś pierwszy raz poczułam ruchy pod ręką:) ostatnio mały bardzo jest aktywny:)

Do góry