reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka niesamowite wieści. Umiesz zbudować napięcie i wziąć nas znienacka jeszcze w środku nocy. Bardzo się cieszę oi trzymam kciuki za przyrost. A Ty masz za wysoką prolaktyne?

reklama
@ivvonka pięknie!tyle czasu czekalysmy na pozytyw ... [emoji8] oby było wszystko dobrze [emoji4] czekam teraz na przyrost [emoji4] clexane się nie bój bo to igielka nie igła dasz radę [emoji4] ja sama robię tak mi lepiej

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33, normalnie nie. 8,4 przy normie 2,8- 29,3. Po obciążeniu tabletką metoclopramidemu tak, ale to też nie są jakieś mega odczyty, bo 137 i szybko spada, więc lekarz powiedział, że odchodzi się od takiego leczenia i ten dostinex bardziej zaszkodził niż pomógł. Patrząc na moje efekty starań a raczej ich brak jestem skłonna mu uwierzyć.

@Olasec no to będzie wyczyn jak go złapię, zwłaszcza, że wolne terminy są u niego od 8 stycznia.

@mamcia2014, @roxie123, dziękuję. Z tymi zastrzykami to jeszcze się zobaczy. Jednak wiem, że ja nie z tych co dzielne gdy igła za pasem.☺

Ostatnia edycja:
Aha czyli w sumie ten castagnus to tak sobie zaczęłas yhy :-) zioła mają moc to jest fakt. Pięknie poprostu. Naprawdę wspaniały radosny akcent.
A tak w ogóle co u Ciebie? Trochę mniej pracy czy nadal mega zajęta?

@hona zajrzyj na chwilę i przeczytaj post ivvonki który znajduje się wyżej bo u Ciebie prolaktyna wysoko

@AgaB33 no tak, kiedyś pisałam o tym leku Marice (jej koleżanka miala coś z prolaktyną). Pomyślałam, że co mi w sumie szkodzi...trzy cykle sobie założyłam...nie wieczność.

@ivvonka będę brać tylko witaminy, leki dopiero przy staraniach i po pozytywie następne ;) fizycznie wraca do normy, powoli dobiega końca (mam nadzieję) pierwsza @ po zabiegu, a dla psychiki muszę obrać plan działania i się go trzymać, to wtedy jakoś zleci :)
opiernicz za regularnosc niniejszym dostajesz i masz do nas zaglądać częściej! Tym bardziej teraz, bo będziemy się martwić ;) kciuki za ładny przyrost bety, dawaj znać jak będziesz mieć wynik :)
Ten castagnus coś w sobie ma, bo nawet moja lekarka mi go poleciła, choć miałam tylko trochę ponad normę tą prolaktyne :)

No ja kiedyś jaja z prolaktyna miałam. Jak dostanę jutro @ to pojadę w środę zrobić bo to będzie 5dc także zobaczymy jak ona się teraz kształtuje. A ziolko pewnie kupię bo ono nie tylko na zbicie prolaktyny jest

Dziewczyny dziś mam prenatalne... Trzymajcie kciuki o 11.40... Cała drżę :((((

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry