reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To Ci muszę powiedzieć, że masz/miałaś dziwnego tego przyjaciela :D
A może to jednak z Nim coś nie ten tego :D
A nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze:)
Masz juz naszykowane swieta?

@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac :D nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej

A nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze:)
Masz juz naszykowane swieta?
Opowiadasz głupoty :p
Pewno fajna kobitka z Ciebie ;)
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy :D - od początku ciąży to mam -0,5 kg ;)
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy :D

Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?

@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac :D nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej
To już lada chwila i mam nadzieję, że będziemy razem z Tobą wiwatować i świętować pojawienie się 2 kresek :)
Masz ten dobry test ma się rozumieć? ;)

Opowiadasz głupoty [emoji14]
Pewno fajna kobitka z Ciebie ;)
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy :D - od początku ciąży to mam -0,5 kg ;)
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy :D

Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?
Jasne. W ciazy nie jestem, bo stracilam w 5 tygodnii 7 grudnia, dzien po tym jak odeszla moja babcia. Staralismy sie zajsc w ciaze kilka miesiecy, od stycznia znow bedziemy sie starac

@Calineczka24 totois30 miała na myśli że agab33 testuje w piątek, a nie ona sama :p
Eh, coś mi spanie nie idzie... A rano trzeba wstać to jest płacz :D
O kurde :D sorry @Totois30 - ale jakby co to Tobie też życzę :D

No to @roki_1991 muszę Ci powiedzieć, że rano będziesz miała error :D

@Aggs przykro mi. :( ściskam mocno :*
Życzę Ci, żeby już w pierwszym cyklu starań się udało :)

reklama
Wy to już chyba wszystkie popadałyście jak muchy to może i ja w końcu odłożę książkę i pójdę w kimono? :rolleyes2:

Ciekawe która rano pierwsza się tu zamelduje :blink:
Na mnie nie liczcie, ja będę spała w najlepsze niczym się nie przejmując:laugh2:
A niech kto tylko spróbuje zakłócić mój sen to będzie szukał spokoju przez długi czas :-D - taka czarownica ze mnie a co :laugh2:
Śpijcie dobrze. Dobranoc :tak:

Do góry