A nie nie... my bylismy sobie przyjaciolmi [emoji6] po prostu go dziwilo, ze my oboje heterycy, ale on nawet kobiety we mnie nie widzi...Trzeba mu było w pysk napluć !
A co mu się w Tobie nie podoba?
reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
To Ci muszę powiedzieć, że masz/miałaś dziwnego tego przyjacielaA nie nie... my bylismy sobie przyjaciolmi [emoji6] po prostu go dziwilo, ze my oboje heterycy, ale on nawet kobiety we mnie nie widzi...
A może to jednak z Nim coś nie ten tego
A nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?To Ci muszę powiedzieć, że masz/miałaś dziwnego tego przyjaciela
A może to jednak z Nim coś nie ten tego
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze
Masz juz naszykowane swieta?
Totois30
@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej
Calineczka24
Opowiadasz głupotyA nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze
Masz juz naszykowane swieta?
Pewno fajna kobitka z Ciebie
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy - od początku ciąży to mam -0,5 kg
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy
Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?
Calineczka24
To już lada chwila i mam nadzieję, że będziemy razem z Tobą wiwatować i świętować pojawienie się 2 kresek@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Masz ten dobry test ma się rozumieć?
Jasne. W ciazy nie jestem, bo stracilam w 5 tygodnii 7 grudnia, dzien po tym jak odeszla moja babcia. Staralismy sie zajsc w ciaze kilka miesiecy, od stycznia znow bedziemy sie staracOpowiadasz głupoty [emoji14]
Pewno fajna kobitka z Ciebie
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy - od początku ciąży to mam -0,5 kg
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy
Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?
roki_1991
@Calineczka24 totois30 miała na myśli że agab33 testuje w piątek, a nie ona sama
Eh, coś mi spanie nie idzie... A rano trzeba wstać to jest płacz
Calineczka24
O kurde sorry @Totois30 - ale jakby co to Tobie też życzę@Calineczka24 totois30 miała na myśli że agab33 testuje w piątek, a nie ona sama
No to @roki_1991 muszę Ci powiedzieć, że rano będziesz miała error
@Aggs przykro mi. ściskam mocno :*
Życzę Ci, żeby już w pierwszym cyklu starań się udało
reklama
Calineczka24
Wy to już chyba wszystkie popadałyście jak muchy to może i ja w końcu odłożę książkę i pójdę w kimono?
Ciekawe która rano pierwsza się tu zamelduje
Na mnie nie liczcie, ja będę spała w najlepsze niczym się nie przejmując
A niech kto tylko spróbuje zakłócić mój sen to będzie szukał spokoju przez długi czas - taka czarownica ze mnie a co
Śpijcie dobrze. Dobranoc
Ciekawe która rano pierwsza się tu zamelduje
Na mnie nie liczcie, ja będę spała w najlepsze niczym się nie przejmując
A niech kto tylko spróbuje zakłócić mój sen to będzie szukał spokoju przez długi czas - taka czarownica ze mnie a co
Śpijcie dobrze. Dobranoc