reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To Ci muszę powiedzieć, że masz/miałaś dziwnego tego przyjaciela :D
A może to jednak z Nim coś nie ten tego :D
A nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze:)
Masz juz naszykowane swieta?

@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac :D nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej

A nie mnie oceniac [emoji6] ale rzeczywiscie....ja troche taka chlopczyca zawsze bylam i wyroslam na... babochlopa ?
Calineczka chyba jako jedyna nie spi jeszcze:)
Masz juz naszykowane swieta?
Opowiadasz głupoty :p
Pewno fajna kobitka z Ciebie ;)
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy :D - od początku ciąży to mam -0,5 kg ;)
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy :D

Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?

@AgaB33 testuje w pt ale cos sie nie chce przyznac :D nie no pewnie zajeta takze kciuki zaciskamy!!
Niektore wit D3 sa juz w takich kapsułkach razem z tluszczem ze nie trzeba popijac niczym ani jesc z tlustym.te z allnutritions takie sa wiec tylko ćmach i bierzesz ale wiadomo z zarelkiem najlepiej
To już lada chwila i mam nadzieję, że będziemy razem z Tobą wiwatować i świętować pojawienie się 2 kresek :)
Masz ten dobry test ma się rozumieć? ;)

Opowiadasz głupoty [emoji14]
Pewno fajna kobitka z Ciebie ;)
Naszykowany to ja mam żołądek i kilogramy które mogę przygarnąć z uśmiechem na twarzy :D - od początku ciąży to mam -0,5 kg ;)
Wstałam dzisiaj ( właściwie to już wczoraj ) o 14:30 to teraz będę siedzieć pół nocy :D

Możesz mnie wprowadzić w swoją historię?
Jasne. W ciazy nie jestem, bo stracilam w 5 tygodnii 7 grudnia, dzien po tym jak odeszla moja babcia. Staralismy sie zajsc w ciaze kilka miesiecy, od stycznia znow bedziemy sie starac

@Calineczka24 totois30 miała na myśli że agab33 testuje w piątek, a nie ona sama :p
Eh, coś mi spanie nie idzie... A rano trzeba wstać to jest płacz :D
O kurde :D sorry @Totois30 - ale jakby co to Tobie też życzę :D

No to @roki_1991 muszę Ci powiedzieć, że rano będziesz miała error :D

@Aggs przykro mi. :( ściskam mocno :*
Życzę Ci, żeby już w pierwszym cyklu starań się udało :)

reklama
Wy to już chyba wszystkie popadałyście jak muchy to może i ja w końcu odłożę książkę i pójdę w kimono? :rolleyes2:

Ciekawe która rano pierwsza się tu zamelduje :blink:
Na mnie nie liczcie, ja będę spała w najlepsze niczym się nie przejmując:laugh2:
A niech kto tylko spróbuje zakłócić mój sen to będzie szukał spokoju przez długi czas :-D - taka czarownica ze mnie a co :laugh2:
Śpijcie dobrze. Dobranoc :tak:

Do góry