reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale wy tu rzucanie liczbami :D

Czytam książkę i muszę się z Wami podzielić tym tekstem z książki :

" Chyba się źle ubieram. W beznadzieję, brak wiary i szorstkość na innych. Nawet moje włosy pachną smutkiem. Huśtawka nastrojów jest tak naprawdę zmienną amplitudą strachu. Raz jest mały, maleńki jak łebek od szpilki, innym razem rośnie jak ciasto drożdżowe. Nigdy nie wiesz, jak duży będzie danego dnia. "

Jak ten tekst idealnie pasuje do sytuacji w jakiej każda z Nas się znajduje.. Jakie to prawdziwe.
Niestety...
Ale ja w takich chwilach przyponinam sobie Scarlett O'Hare...

reklama
To raczej nie moja literatura [emoji14]
Ja to bardziej Polskie autorki i czasy bardziej przybliżone do teraźniejszości ;)
Rozumiem i szanuje:) ja to mam bardzo rozbiezny gust... od Pratchetta i Anne Rice przez S. O'Hare po Orwella. Po drodze ze wszystkim, gdzie znajdziemy silna postac kobieca. Tak... mam slabosc do Cercei Lannister i ksiezniczki Lei.

Rozumiem i szanuje:) ja to mam bardzo rozbiezny gust... od Pratchetta i Anne Rice przez S. O'Hare po Orwella. Po drodze ze wszystkim, gdzie znajdziemy silna postac kobieca. Tak... mam slabosc do Cercei Lannister i ksiezniczki Lei.
Ja w ogole nie wiem o czym i o kim Ty do mnie piszesz :D ale szanuje ;)
A co Ty chcesz od księżniczek? Księżniczki są super ! :)

reklama
Do góry