reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Aggs nie żałuję tej znajomości. W miejscu gdzie pracuje kilka tysięcy osób trudno o prawdziwe i szczere przyjaźnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Calineczka24 no to super. To termin na luty? Teraz to już z górki :-)
Najgorzej to być w takiej sytuacji jak Wy, gdzie nawet spokojnie porozpaczac nie można. A Tobie coś wyszło z tych trombofilii? Czy nie jesteś nieszczęśliwa posiadaczką zmutowanych genów?

Termin mam na 29.01 :)
A co to trombofilie? Ja to jestem zielona w tych wszystkich nazwach :szok:
Ale dzięki Bogu żadne zmutowane geny się mnie nie łapnęły. :)
Wystarczy mi to co się przyplątało w ciąży :D

@Olasec mała rośnie jak na drożdzach ;)
Dziś tak szalała w brzuszku, że nawet M był w szoku.
Uwielbiam te chwile kiedy razem z M wpatrujemy się w brzuszek i zastanawiamy się jakim cudem taki bąbelek się tam mieści. :tak:
Wzruszam się jak M rozmawia z Julką i z jaką miłością i czułością głaska i dotyka brzuch :)

@roki_1991 ja stosuje z allnutrition vitamin d3 2000, ja mialam w pazdzierniku wynik 17:D biore po2, 3 tabletki codziennie ale nie badalam teraz, no ciekawe ile mam ale jak @AgaB33 tyle wciaga i taki maly wzrost o_O jestem w szoku ale fajne specyfiki masz z tego jakobsa na bogato

@roki_1991 ja tez startuje z poziomu 21 i mam od lekarza Vitole d 2000 ale ja jem aż 3 tabletki czyli 6000:) zbadam za 3 ms... 2000 to za mało,tyle się je przy poziomie min 50:) i co ważne z posiłkiem tłuszczowym lub popijam oliwa z oliwek bo się najlepiej wchłania :)

reklama
Ale wy tu rzucanie liczbami :D

Czytam książkę i muszę się z Wami podzielić tym tekstem z książki :

" Chyba się źle ubieram. W beznadzieję, brak wiary i szorstkość na innych. Nawet moje włosy pachną smutkiem. Huśtawka nastrojów jest tak naprawdę zmienną amplitudą strachu. Raz jest mały, maleńki jak łebek od szpilki, innym razem rośnie jak ciasto drożdżowe. Nigdy nie wiesz, jak duży będzie danego dnia. "

Jak ten tekst idealnie pasuje do sytuacji w jakiej każda z Nas się znajduje.. Jakie to prawdziwe.

Do góry