reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kropkikreski4 dlugo czekalas po zabiegu na tą pierwszą @?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Właśnie nie wiedziałam jak liczyć, bo ja pierwszy zabieg miałam 15.11. ,ale zostały jeszcze jakieś "resztki" i drugi był 25.11. Ostatecznie minęło jakies 32 dni od pierwszego zabiegu i 22 dni od drugiego..

reklama
Ginekologia w Policach jest ta sama, ponoc maja dobra patologie. Dlatego pytam. Chociaz jak przyszlo co do czego, to z siostra po znajomosci u Malinowskiwgo probowalysny ratowac ciaze... niestety stracila.
Ja kilka razy wyjezdzalam z Polski :) pierwszy raz po 4 roku, a teraz to juz mam nadzieje, ze ostatni raz... pol roku temu wyjechalam z Pl a 3 m-ce temu zamieszkalam tu, gdzie teraz jestem.

Właśnie nie wiedziałam jak liczyć, bo ja pierwszy zabieg miałam 15.11. ,ale zostały jeszcze jakieś "resztki" i drugi był 25.11. Ostatecznie minęło jakies 32 dni od pierwszego zabiegu i 22 dni od drugiego..
Aha czyli tak jakby 1 @ byla w normalnym odstepie jak miedzy dwoma @. Czyli teoretycznie 1 @ licząc 28-32 dni bo co tyle z reguly @ mialam, powinnam zacząć gdzieś miedzy 6 a 10 stycznia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@kropkikreski4 witaj kochana;).
@roki_1991 już jesteś zapisana Oki obiecuję codziennie po Nowym Roku będę cię męczyć pytaniami o zdrowszy tryb życia;).

Ja popralam trochę jutro zostaje sama mama jedzie do babci bo babcia chora i wszystko przygotuję sama czyli może mnie być mniej bo dom Wiktorek i przygotowania tylko na mojej głowie ale postaram się doczytac wieczorem.
@Calineczka24 dziękuję kochana sama nie wiem skąd zapal biorę do tego chyba przeraża mnie wizja wymiany garderoby na wiekszy rozmiar a tak serio to polubilam to i to uczucie zaraz po jeeeeee dałaś radę;)

Ginekologia w Policach jest ta sama, ponoc maja dobra patologie. Dlatego pytam. Chociaz jak przyszlo co do czego, to z siostra po znajomosci u Malinowskiwgo probowalysny ratowac ciaze... niestety stracila.
Ja kilka razy wyjezdzalam z Polski :) pierwszy raz po 4 roku, a teraz to juz mam nadzieje, ze ostatni raz... pol roku temu wyjechalam z Pl a 3 m-ce temu zamieszkalam tu, gdzie teraz jestem.
aaaa, myślałam,że już dłużej jesteś w Stanach :) Klinikę gin. z Polic przenieśli teraz na Unii Lubelskiej... tam też juz byłam :/

Aha czyli tak jakby 1 @ byla w normalnym odstepie jak miedzy dwoma @. Czyli teoretycznie 1 @ licząc 28-32 dni bo co tyle z reguly @ mialam, powinnam zacząć gdzieś miedzy 6 a 10 stycznia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Tak, tak jak sobie wyliczyłaś, tak powinno być. Dziewczyny tutaj też pisały wcześniej, że dzień zabiegu liczy się jako pierwszy dzień cyklu.

Ale mnie dziewczyna z pracy wkur*iła. Napisała do mnie z pytaniem jak się czuję i od kiedy zaczynam nową pracę. Jak jej napisałam że przyjadę podpisać wyowiedzenie w takich godzinach w których nikt mnie nie zobaczy (czyli po starcie zmiany kiedy to na korytarzach nikogo nie ma) to ta mi napisała że przesadzam. I że nie jestem pierwszą kobietą która straciła dziecko :-( aż ją zjeb*ć musiałam. To jeat osoba z mojego rocznika ktora nie planuje dzieci miec w ogole. Ba. Ona nigdy w życiu seksu nawet nie uprawiała. Dobiła mnie tym trochę.

A inny znajomy z kolei który z żoną starają się kilka lat o dziecko, napisał że niedawno mieli inseminację która się nie udała :-( rozważają kolejną insemkę a jak nie wyjdzie to in vitro. A starają się chyba z siedem lat już.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia co za wradna menda nic tylko w pysk strzelić takiej brrrrr jak mnie takie puste lale wkurzają to masakra.

Ja ci powiem kochana że mój tata mnie dobił po zabiegu siedziałam płakałam że ze mnie strasznie leci że nie wiem co się dzieje a on do mnie nie przesadzaj okresu nigdy nie miałaś? ! A ja jak nie rykne że to żaden okres tylko poronienie i trzaslam drzwiami zamknęłam się w pokoju i tyle mnie widział.

@Elodia wiem, ze krew zalewa, als daj sobie spokoj z tym, co mowia tacy ludzie. W ogole to nawet z takimi nie rozmawiaj...
@kropkikreski4 nawet nie wiedzialam, ze na Unii przeniesli... tym razem ten szpital to moje okolice. Wyprawadzalam tam psa codziennie. A do US to nawet nie mialam nigdy w planach wyjezdzac, ale tak sie zycie potoczylo.
Taka to wlasnie upna historia, ze spotykamy sie w takich okolicznosciach. No, ale zawsze dobrze z kims pogadac bo nieszczescie i smutek sie dzieli a szczescie i radosc mnozy [emoji39]

reklama
@mamcia2014 @Aggs ja wlasnie dlatego chcę pojechac podpisać wypowiedzenie żeby uniknąć wzroku ludzi. Ta znajoma mi napisala ze skad ja moge wieedziec jakby ludzie na mnie patrzeli no kosmos po prostu a zawsze byla jedna z tych co niby sie ze mna trzymaly.....

A moje bejbi idzie wlasnie spac. Przed pojscie do siebie podeszla sama z siebie sie przytulic i powiedziala...."mama jestes bardzo ładna.....ale M ładniejszy" xD pierdoła moja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry