reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ja narazie odstawilam cwiczenia nie mam kiedy serio zaraz uciekam spac gdybym miala wolne moze bym sie jakos wyrobila a tak wstaje wczesnie i zasuwam bo wigilie ja robie niestety:( ale moj maz tata i siostrzeniec tez duzo pomoga ;) meza wysle po zakupy ja sprzatanie plus gotowanie moj tata strojenie na zewnatrz a siostrzeniec moj jest niezastapiony w robieniu ciasta na pierogi oraz tez duzo pomaga w domu wiec nie ma zle jutro pobudka o 5 mam nadzieje ze wstane ;) nie umiem sie ostatnio wyrobic:/ w ponliste bede szykowac zakupow mam nadziejw ze to w pracy zrobie;)

reklama
To nie jest tak ze jestem mega zdolowana osoba przez straty. Po prostu nie umiem myslec o tym o sobie ze zaczne i odwlekam temat a jak mnie sie ktos z rodziny pyta to zaraz mam cos takiego ze mi sie odechciewa i i kiedy bylam zmotywowana mialam plan dzialania to to przekreslam wlasnie przez takie pytania czuje sie taka bezsilna.
Hona sie napewno odezwie spokojnie.

@Frezja_1 tez mi sie wydaje ,ze trzeba miec zdrowe podejscie i nie fiksowac.
Bo jak mozemy zaszkodzic drinkiem czy np cwiczeniami dzidzi ktorej jeszcze nie ma[emoji4]
Moim zdaniem od 5tc tak na prawde mozna powiedziec ,ze mozna zaszkodzic aczkolwiek ja zawsze testowalam 10/11 dpo wiec to tak na prawde 3t4d wiec no stres.
A tak jak staralismy sie wczesniej i „tego” czy „tamtego” nie robilam bo moze juz jestem to bylam wykonczona psychicznie bo ciagle bylam jakby w ciazy.
I tak jak mowisz zyc,ale wiadomo w drugiej fazie cyklu nie robimy rtg jesli nie ma zagrozenia zycia i jie bierzemy lekow ktore moglby ewentulanie zaszkodzic.
Testowac wczesniej a do testu starac sie funkcjonowac normalnie i cieszyc sie zyciem po swojemu.
Oczywiscie kazda ma swoja recepte i podejdzie do sprawy inaczej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mamcia2014 obecna praca to po prostu magazyn....teoche towaru trzeba przerzucic czy spakowac i wyslac w paczce tak ze nic trudnego. W nowej pracy podobnie tzn też magazyn z tym że zupelnie inne obowiazki będę miala. I mniej się nachodzę, a to najważniejsze w tej chwili.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Do góry