reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Elodia jak się trzymasz w ogóle? Zniknęłaś nam z forum, w sumie ci się nie dziwię.. Też uciekam z listopadówek jak straciłam córkę... Ale po jakimś czasie odzywałam się do nich więc pamiętaj o nas jak już sobie wszystko poukładasz Kochana :*

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 napisalam cos pare dni temu bo któraś z dziewczyn cos o plamieniach czy bólach pisala i nikt sie nawet nie odezwal do mnie tak że daję sobie spokój. Po co mam pisac skoro i tak nikt się nie odezwie do mnie. Zajete jestescie sqoimi sprawi przeciez to na co tam ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Marika92 napisalam cos pare dni temu bo któraś z dziewczyn cos o plamieniach czy bólach pisala i nikt sie nawet nie odezwal do mnie tak że daję sobie spokój. Po co mam pisac skoro i tak nikt się nie odezwie do mnie. Zajete jestescie sqoimi sprawi przeciez to na co tam ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja nie widziałam... No ale skoro tak uważasz to ok. Tak czy siak jak czułabyś potrzebę z mojej strony zapraszam

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja nie widziałam... No ale skoro tak uważasz to ok. Tak czy siak jak czułabyś potrzebę z mojej strony zapraszam

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Zawsze możemy pisać titaj przeciez tak że Tobie nie zniknę calkiem :-) moglas nie widziec bo wtedy chyba nawet nic nie pisałaś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zawsze możemy pisać titaj przeciez tak że Tobie nie zniknę calkiem :-) moglas nie widziec bo wtedy chyba nawet nic nie pisałaś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Pewnie tu też co jakiś czas zaglądam :) a fakt jest taki że ostatnio mam sporo problemów z moim i się wkurzam i rzadziej jestem na forum więc pewnie coś mnie omija :/ w takim razie będę na bieżąco jak już ujrzysz znów swoje wymarzone [||] :)

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]

Pewnie tu też co jakiś czas zaglądam :) a fakt jest taki że ostatnio mam sporo problemów z moim i się wkurzam i rzadziej jestem na forum więc pewnie coś mnie omija :/ w takim razie będę na bieżąco jak już ujrzysz znów swoje wymarzone [||] :)

p19u3e3kn839n8v6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kiedyś może się doczekam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia nie badz gluptasem! Jestesmy tu wszystkie sobie potrzebne. Czasem moze nie nadazam za tematem,ale staram sie nadrabiac :) Wiem,ze jest Ci ciezko. Bedize dobrze,na pewno doczekasz sie upragnionych kreseczek! Bedziemy sie niedlugo chwalic brzuchami :)

@K28 ja to ogólnie maruda jestem. Więc jak zacznę marudzić (co zapewne przed @ będzie nasilone) to proszę o ustawianie mnie do pionu :-) nowa jestem i jeszcze się nie wtopiłam w wasze towarzystwo:-) tak że proszę czasami o wyrozumiałość

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Jejku dziewczyny nie było mnie zaledwie 2 dni a tyle do nadrobienia :) ale to już w wolnym czasie postaram się doczytać.
@Totois30 kiedy testuje? za jakieś półtora tygodnia. A co do testów owulacyjnych ;) w poprzednim cyklu owulacja wyszła mi tak jak ją wyliczyłam + pomiar temp+ testy ( i wg aplikacji ;P) a w tym cyklu o dziwo owulacja przesunęła mi się o 2 dni no i gdybym nie robiła testów to byśmy nawet nie wiedzieli. Mój mąż chce tym razem chłopaka wiec seksujemy przed owulacja i w jej dniu także nam tu testy pomogły. Pewnie one nie na każdego działają ale watro próbować.
Także no ten testuje gdzieś przed samym Nowym Rokiem
A i Was dziewczyny jak starania ? Macie jakieś przeczucia, że się uda na święta? :D

Do góry