reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@Elodia każda ma chwilę zwątpienia, marudy i tzw. Doła. Mi też się zdarzy rzucić że nie mam sił do starań itp a potem próbuje się dalej :-) i zazwyczaj dziewczyny pomagają wyjść z głupich myśli i głowa do góry się podnosi.
@hona piękna gdzie Ty jesteś?
@K28 ciekawie czy testu dna na trombofile nie wysyła za granicę to labo gdzie robiliśmy te badania. Ja zamówiłam za 330zl kurier do domu przywiózł a potem odebrał znowu. I po 2tygodniach wyniki na email są.
@hona piękna gdzie Ty jesteś?
@K28 ciekawie czy testu dna na trombofile nie wysyła za granicę to labo gdzie robiliśmy te badania. Ja zamówiłam za 330zl kurier do domu przywiózł a potem odebrał znowu. I po 2tygodniach wyniki na email są.
roki_1991
muza_ton
@roki_1991 zdobyłam acard i sobie już jem
Totois30
@AgaB33 lekarz powie na pewno na spokojnie wszystko zdazymy..ale madrzejsze to my jestesmy i dobrze na drugim watku intuicja dziewczyn tyle uratowala dzieciatek wiec jesli czujesz ze cos jest na rzeczy zrob bete w 26dc i jak pozytywna juz smigaj po leki a 28dc na przyrost a kiedy masz lekarza? @Aggs a wiesz ze mozesz miec jecie wysoka bete? Ona spada do pierwszej @czesem dluzej daj organizmowi odpoczac niestety takie ciaze czesciej koncza sie bledem ale jakby sie trafiło to moze byc tez dobrze wiec sie nie martw w razie czego ale ten jeden cykl organizm musi naprawde sie zregenerować dla niego to byly wielkie boje.szybko zlexi zobaczyć: ) @anja93 ja mam taki duzy termofor i klade go sobie na brzuch u siw grzeje i tak zakrywam kocem i gladze jak ciazowy ale zaraz przestaje bo mi smutno ale wiem ze niedlugo beda brzuszki u nas wszystkich wydajesz sie fajna babka jak będziesz w Toruniu pisz to sie spotkamy z tego co widzialam daleko mieszkasz ale moze do piernikow sie wybierzeszja nawet nie wiem gdzie jest Bielsko biala a co dopiero okolice a jak wam sie mieszka w domu?ile macie pokoi? @hona zie jestes?? @Marika92 mam nadzieje ze z M nic poważnego, on na miejscu jest? :* ale juz daleko w tygodniach jestes fajosko
roki_1991
muza_ton
@Totois30 mo właśnie mój lekarz na nfz to emeryt także z tym czy powie to nie wiem :-) tylko boję się że nie wyjdzie w 26dc i będę znów gdybac czy za wcześnie po prostu czy nie ma. Eh.. jeszcze mam czas na podjęcie decyzji. Acard jem od dziś więc może wystarczy jak coś. Nadal jestem w szoku jak to moje dziecko sie uchowalo. Nawet kwasu foliowego ode mnie nie dostawała :-( ale ważne że to nie wpłynęło na nią negatywnie.
roki_1991
@AgaB33 mogłaś się zdrowo odżywiać i ten kwas dostarczałas jej po prostu z jedzenia czasem wcale nie trzeba suplementów łykac. Ja bym na twoim miejscu zrobiła betę dopiero w piątek. Wiem że nie będziesz mogła sprawdzić przyrostu, ale sama wiesz ze w 26 dc może nic nie wyjść i będziesz gdybac wtedy. A z 28 dc większe szanse że coś wyjdzie czego ci życzę bardzo :*
muza_ton
No chyba zrobię tak jak @roki_1991 mówisz tymbardziej że mi dotychczas późno wychodziła więc tylko nie potrzebny stres. Dziękuję :-)
Ostatnia edycja:
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@AgaB33 dziekuje dobrze narazie zajelam sie przygotowaniami przed swietami maz przyjezdza w poniedzialek. Niestety odbylam ciezka rozmowe z siostra bo mnie wypytywalana jakim etapie jestesmy i czemy zwlekamy a ja ze no nie chce o tym gadac ze to dla mnie trudny temat i ze zastanawiam sie czy w ogole jeszcze probowac bo sie chyba poddalam. Dla mnie dziecko byloby marzeniem ale nie mozna caly czas chodzic smutnym jak sie nie udaje. Ostatnio tez nie mialam czasu na zdrowe odzywianie i na cwiczenia wiec buraki chyba pilam kurcse tydz temu musze jutro zrobic. Trzymam kciuki za testowanie.
@Aggs u Ciebie chyba widzialam dwie kreski pocichu gratuluje.
@Aggs u Ciebie chyba widzialam dwie kreski pocichu gratuluje.