reklama
Dzidziuś ma się świetnie rośnie jak na drożdżach ma już prawie 3 cm widoczne rączki, nóżki, uszka jest 4 dni starszy niż z OM wynika ale to chyba dobrze we wtorek mam wizytę żeby skontrolować tsh, bakterie w moczu i zrobić cytologie a jeśli chodzi o mnie to lekko zauważam że zwiększył się mój obwód brzuszka ale tylko ja i mój chłopak to widzimy i zauważyłam lekko powiększone piersi, czasami mam mdłości ale bez wymiotów poza tym czuje się bardzo dobrze plamień już brak także myślę że tym razem będzie dobrze dodałam wyżej zdjęcie maluszka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ostatnia edycja:
membaris
Fanka BB :)
@Marika92 śliczna dzidzia super że jest wszystko dobrze trzymam kciuki i głęboko wierzę że tak już zostanie daj znać jak badania wyjdą powiem Ci że wchodzisz w najfajniejszy okres bo w drugim trymestrze już coraz więcej się dzieje. Dzidzia z tygodnia na tydzień rośnie zmienia się brzuszek coraz większy super
anja93
Fanka BB :)
@Totois30 ja tez mam to szczescie ze mlodo wygladam chociaz mam 24 lata to tez nie wiek zebym staro wygladala ale jak zrobie sobie kucyka to juz totalnie jak dziewczynka. Akurat moj chlop tez taki mlodociany z twarzy a ma juz 28..w ogole to bylam w szoku ze mlodym ludziom zdrowym bez nalogow przytrafiaja sie takie przykre rzeczy jak poronienia... Nie moge tego przełknąc, straszny temat...
@membaris no jakos nie wierze. Nie mam w zyciu jakiegos mega szczescia na kazdym kroku bo np w tym roku dotykaly nas same pechowe wydarzenia, wiec na pozytywny test jakos nie licze ale bede robic wszystko zeby w przyszlym roku miec chociaz brzuszek aa zreszta pykne sobie dzis test owu, a co
@AgaB33 zdrowka dla malej
@membaris no jakos nie wierze. Nie mam w zyciu jakiegos mega szczescia na kazdym kroku bo np w tym roku dotykaly nas same pechowe wydarzenia, wiec na pozytywny test jakos nie licze ale bede robic wszystko zeby w przyszlym roku miec chociaz brzuszek aa zreszta pykne sobie dzis test owu, a co
@AgaB33 zdrowka dla malej
Czesc dziewczyny nie wiem
Czy dobrze trafilam na wątek, kiedys na tym forum pisalam, ale to bylo dawno dawno temu powiedzcie mi kochane, jestem w 26dniu cyklu (trwaja 31-32), staramy sie o dzidzie (wczesniejsze dwie ciaze poronione ), przed chwila zrobilam test, bo juz nie moglam
Sie powstrzymac i wyszlo takie oto cos myslicie, ze ciaza mozliwa? widac cos, czy mam juz omamy?
Czy dobrze trafilam na wątek, kiedys na tym forum pisalam, ale to bylo dawno dawno temu powiedzcie mi kochane, jestem w 26dniu cyklu (trwaja 31-32), staramy sie o dzidzie (wczesniejsze dwie ciaze poronione ), przed chwila zrobilam test, bo juz nie moglam
Sie powstrzymac i wyszlo takie oto cos myslicie, ze ciaza mozliwa? widac cos, czy mam juz omamy?
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@Gosia0210 no oczywiscie ale poszlabym na bete i od razu zrob progesteron gratuluje