reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 wiesz ze mialam wiare w Twoja ciaze do konca i zycze Ci zeby tym razem bylo wszystko ok ale jesli nie bedzie? taka jest prawda ze organizmy to mamy do kitu i trzeba troszke popracowac nad nim samemu polecam ta pierzge poczytaj sobie jesli Cie zainteresuje. A jesli chodzi o specjalistow to roznie to z tym wyglada przekonalam sie jak szukalismy pomocy dla mamy poznalam kilku profesorow w Krakowie tez bylismy mam troszke rozeznanie o tym ze kazdy lekarz uczy sie na Tobie bo kazdy organizm jest inny coz Ci bede pisac przeciez mam teraz z nimi duzy kontakt

reklama
@zosiak wiem kochana ale nie wierzę w takie rzeczy niestety [emoji4] dla mnie musi być lek który powstrzyma to co się dzieje i nic innego tu nie pomoze . Jak się nie uda na lekach to dalej inne metody szczepienia czy wlewy no trzeba probowac życie jest za krótkie żeby stac w miejscu [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak mówiłam ze spróbuje jeszcze i nie zmienię no i tak bylo straciłam z nim 2 ciąże i pora na zmiane [emoji4] każdy ufa ale nie ma się tez co trzymać jednego bez końca

@roxie123 a ja Ci dobrze radze z tymi cwiczeniami i ta pierzga oczywiscie nie wcisne Ci tego na chama ale przemysl to. To nie ma byc dzwiganie ciezarow czy maraton wystarczy ze sobie rozlozysz spacer 1 h na swiwzym powietrzu, joga itp.
zastanawia mnie co bedzie jak dwa razy nie wyjdzie Ci u tego lekarza hmm? czego nie zycze Ci ale rozne scenariusze zyciw pisze.

@zosiak z takim podejściem daleko nie zajdziesz...
Musisz się nastawiac ze wyjdzie i sie uda , a jak nie to szukać innych metod ... ćwiczenia czy joga Cię nie wylecza i dziecka nie dadzą taka prawda niestety . Ewentualnie pomogą jeśli uspokaja to Twoja psychikę .
Także każdy niech robi po swojemu [emoji4]

@roxie123 pytalam o Ciebie ;) miejmy nadzieje ze z Twoja ciaza następną bedzie wszystko w porzadku. Niestety nie krytykuje Twoich metod a Ty moje tak mam takie wrazenie:) a moze sie myle? No coz zycie zweryfikuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to ja mam podejście ze się uda nie myślę o tym że nie ... jak nie wyjdzie wtedy będę myśleć dalej [emoji4] grunt mieć wolną psychike robić swoje i jakby nie bylo cieszyć sie tym co sie ma [emoji4]
Nie wybiegam daleko w przyszłość co ma byc to będzie ... po tylu stratach trochę inaczej się podchodzi to tego wszystkiego . Myśli die tylko jak pokonać przeszkodę a nie ze się nie uda [emoji4] dobre nastawienie i do przodu [emoji4][emoji4][emoji4]

Pytam się M co mi przyniesie Mikołaj a on no przyniósł przecież antenę do Polsatu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam
I mówię to ja juz wolę ruzge [emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
@roxie123 po odstawieniu twarogu mam mniejsze dolegliwosci luszczycowe np, moge znow stosowac pachnace zele a wczesniej swedziala skora ale efekty sa po miesiacu wiec nie tak hop siup je zauwazyc i cos sie wyciszylo i uspokoilo co czasem ma duze znaczenie w aktywnosci roznych przeciwcial, np toczniowych ale ich nie mam.lekarze mi mowili o znaczacym wplywie diety i dla mnie ma to sens. Szkoda ze musze sie bronic , kazdy jest inny ja wiem ze warto u mnie dzialac z dieta i to bardzo, a sport 7 lat temu pomogl mi zwalczyc problemy stawowe. Na razie mamy przemyslana droge z lekarzami na clexanie i acardzie i ja przemyslalam ze tej chce sprobowac, no chyba ze nie bede zaskakiwac, po 1 stracie mam prawo wierzyc ze sie uda:)

Ostatnia edycja:
reklama
@Totois30 widzisz a ja musze zas pic kefir na noc bo mam problemy z jelitami i wzdeciami od jakiegos czasu zauwazylam poprawe z czwgo sie ciesze:) dzisiaj ta pierzge dostane smak taki sobie ale obiecalam ze zrobie wszystko ;)

Do góry