reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 wiesz ze mialam wiare w Twoja ciaze do konca i zycze Ci zeby tym razem bylo wszystko ok ale jesli nie bedzie? taka jest prawda ze organizmy to mamy do kitu i trzeba troszke popracowac nad nim samemu polecam ta pierzge poczytaj sobie jesli Cie zainteresuje. A jesli chodzi o specjalistow to roznie to z tym wyglada przekonalam sie jak szukalismy pomocy dla mamy poznalam kilku profesorow w Krakowie tez bylismy mam troszke rozeznanie o tym ze kazdy lekarz uczy sie na Tobie bo kazdy organizm jest inny coz Ci bede pisac przeciez mam teraz z nimi duzy kontakt

reklama
@zosiak wiem kochana ale nie wierzę w takie rzeczy niestety [emoji4] dla mnie musi być lek który powstrzyma to co się dzieje i nic innego tu nie pomoze . Jak się nie uda na lekach to dalej inne metody szczepienia czy wlewy no trzeba probowac życie jest za krótkie żeby stac w miejscu [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak mówiłam ze spróbuje jeszcze i nie zmienię no i tak bylo straciłam z nim 2 ciąże i pora na zmiane [emoji4] każdy ufa ale nie ma się tez co trzymać jednego bez końca

@roxie123 a ja Ci dobrze radze z tymi cwiczeniami i ta pierzga oczywiscie nie wcisne Ci tego na chama ale przemysl to. To nie ma byc dzwiganie ciezarow czy maraton wystarczy ze sobie rozlozysz spacer 1 h na swiwzym powietrzu, joga itp.
zastanawia mnie co bedzie jak dwa razy nie wyjdzie Ci u tego lekarza hmm? czego nie zycze Ci ale rozne scenariusze zyciw pisze.

@zosiak z takim podejściem daleko nie zajdziesz...
Musisz się nastawiac ze wyjdzie i sie uda , a jak nie to szukać innych metod ... ćwiczenia czy joga Cię nie wylecza i dziecka nie dadzą taka prawda niestety . Ewentualnie pomogą jeśli uspokaja to Twoja psychikę .
Także każdy niech robi po swojemu [emoji4]

@roxie123 pytalam o Ciebie ;) miejmy nadzieje ze z Twoja ciaza następną bedzie wszystko w porzadku. Niestety nie krytykuje Twoich metod a Ty moje tak mam takie wrazenie:) a moze sie myle? No coz zycie zweryfikuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to ja mam podejście ze się uda nie myślę o tym że nie ... jak nie wyjdzie wtedy będę myśleć dalej [emoji4] grunt mieć wolną psychike robić swoje i jakby nie bylo cieszyć sie tym co sie ma [emoji4]
Nie wybiegam daleko w przyszłość co ma byc to będzie ... po tylu stratach trochę inaczej się podchodzi to tego wszystkiego . Myśli die tylko jak pokonać przeszkodę a nie ze się nie uda [emoji4] dobre nastawienie i do przodu [emoji4][emoji4][emoji4]

Pytam się M co mi przyniesie Mikołaj a on no przyniósł przecież antenę do Polsatu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam
I mówię to ja juz wolę ruzge [emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
@roxie123 po odstawieniu twarogu mam mniejsze dolegliwosci luszczycowe np, moge znow stosowac pachnace zele a wczesniej swedziala skora ale efekty sa po miesiacu wiec nie tak hop siup je zauwazyc i cos sie wyciszylo i uspokoilo co czasem ma duze znaczenie w aktywnosci roznych przeciwcial, np toczniowych ale ich nie mam.lekarze mi mowili o znaczacym wplywie diety i dla mnie ma to sens. Szkoda ze musze sie bronic , kazdy jest inny ja wiem ze warto u mnie dzialac z dieta i to bardzo, a sport 7 lat temu pomogl mi zwalczyc problemy stawowe. Na razie mamy przemyslana droge z lekarzami na clexanie i acardzie i ja przemyslalam ze tej chce sprobowac, no chyba ze nie bede zaskakiwac, po 1 stracie mam prawo wierzyc ze sie uda:)

Ostatnia edycja:
reklama
@Totois30 widzisz a ja musze zas pic kefir na noc bo mam problemy z jelitami i wzdeciami od jakiegos czasu zauwazylam poprawe z czwgo sie ciesze:) dzisiaj ta pierzge dostane smak taki sobie ale obiecalam ze zrobie wszystko ;)

Do góry