Totois30
Fanka BB :)
@zosiak powiem Ci zrobie te badanie jak nie zaskocze czyli albo w pt albo na początku kolejnego tyg ale chyba w pt to na wszelki wielki bete zrobie jak sikaniec nie wyjdzie ale jak zaskocze to nie bedzie sie stresowac i nie bede robic ostatnio mialam o 1 podwyzszony kwas foliowy i wyzsze b12 ale homocysteiny nie robilam jeszcze wlasnie nie wiem czy nie mam mutacji ale i tak heparyne bede dostawac tylko bym wiedziala czy metyle brac i zbijac. @roxie123 jasne zdrowe jedzenie to nie leki ale wiem ze luzszczyca albo przeciwciala moga wytwarzac sie z powodu nietolerancji na jakis pokarm np i organizm je wytwarza albo dzieki diecie mozna wiele rzeczy uspokoic w organizmie, w moin przypadku mysle ze to wazne, bardzo sie ciesze ze tak szybko masz nowy plan dzialania super! Ja 15 grudnia dzwonie do waszego cudotworcy i zapisuje sie na obojetne jaki najblizszy termin od polowy lutego , nie wiem w jakiej bede sytuacji, w najlepszej bede w ładnej ciazy i odwolam wizyte w najgorszej bede po kolejnej stracie i akurat wizyta potrzebna ze nie wiem a w sredniej to wciaz sie staram i doktorek pomoze zajsc i utrzymac wiem jak szybko czas leci i nawet odlegle terminy w koncu nadchodza i zawsze zaluje ze jednak sie nie zapisalam takze zapisze sie i zobaczymy: )