@anja93 jasne rozumiem 3mam kciuki za przypadek, ja bylam w swietnym zdrowiu duzo sportu, ale 10 lat temu mialam maly epizod z przeciwcialami i na tej podstawie wiedzialam zeby tego nie lekceważyc..troche sie boje ze powinnam miec wlaczony jeszcze steryd bo mam przeciwciala z grupy ana ale każdy lekarz mowi ze to 1szy raz i to mogl byc pzypadek a przeciwcialo moze nie szkodzic bo zdrowi ludzie moga tez je miec ale od ok 7 tyg bola stawy wiec nie wiem czy po stracie cos sie nie obudzilo:/ moze bede miala teraz problem z zaskoczeniem przez to moze powinnan stosowac steryd juz wczesniej zeby uspic czujnosc..ale po 1 stracie nikt nie traktuje problemu poważnie..ale zapisze sie do jakiego dobrego immunologa i moze uda sie czegos dowiedziec.a luteine po owulacji parę dni najlepiej zeby nie zablokowac wlasnie, juz mi dziewczyny napisały z drugiego wątku zeby Wlasnie nie odstawiac po pozytywie bo bedzie za duzy nagly spadek.tylko ja biore 10dni do 28dc odstawiam dzien przed@. A Ty tez masz te paski owu z allegro?tam jest 5 testow ciazowych wiesz noze jaka maja czulosc?bo nie wiem czy polegac na nich czy jechac w pt rano na bete ale cos sie boje ze nie zaskoczylam
ale spoko oko.
@roxie123 tylko 100 zl
wow
sluchaj no ja sie zaczelam obawiac ze powinnam miec wlaczony steryd przez te pojedyncze ana..chcialabym to skonsultowac, ale nie wiem czy na razie jestem gotowa finansowo na te wszystkie badania. Tylko czy po 1 stracie powinnam tez to wszystko robic czy po prostu poszukac kogos kto potwierdzi stosownosc encortonu i sprobowac na zelaznym bo moze i bez niego sie uda kto wie. Cholera nie wiem co robic
a powiedz mi jeszcze bylas u Przybycienia tak? Pisalas ze Pasnik sie wypalil? Nie wiem do kogo uderzac najchetniej bym pojechala do warszawy..mam nadzieje ze lepiej sie czujesz :*