@zosiak @Totois30 zdrowy tryb życia niestety nie ma wpływu niestety kiedy organizm posiada komórki które zabijają zarodek a niestety połowa społeczeństwa ma problem z immunologia :/ same popatrzcie jedne chuchaja na siebie i dzieci nie mają a pijaczki palaczki rodzą dzieci falowo ... to jak się odzywiamy ma wpływ na nasze samopoczucie ale jeśli chodzi o ciążę dopiero kiedy funkcje przejmuje łożysko i dzidzia z nas czerpie jest ważne .
Badania sa drogie ale czasami bez nich droga nam się zamyka . A podstawowe badania często nic nie wnoszą .
Wiadomo że po jednym poronieniu nikt nie będzie przesadzal ale jak się ma więcej to przyczyna jakaś jest :/ każda z nas ma nadzieję ze to się nie powtórzy i próbuje dalej , jednak poronienie powtarza sie u większości dla porównania inne wątki czy zupełnie inne fora wizaż bocian itd.mnóstwo przykładów
nie mamy na to wpływu ze tak się dzieje...mozemy tylko robić drogie badania mieć dobrego lekarza i działać na odpowiednich lekach i walczyć do końca taka jest niestety prawda , przerażające ale prawdziwe ...
Życzę Wam żeby żadna z Was nie przeszła tego kolejny raz ;**
Jednak jeśli się tak zdarzy nie czekajcie jeśli chcecie mieć dziecko badajcie się ...macie nawet mój przykład po każdym poronieniu wmawialam sobie ze się uda robiłam mnóstwo badań z których nic nie wyszło szczególnego no i teraz jestem w zupełnie innym miejscu... żałuję że musiałam tyle razy poczuć stratę...ale tak już jest czasami trzeba przekonać się na własnej skórze :/ a wystarczyło posluchać innych wcześniej i może byłoby inaczej do tej pory :/
Nie będzie łatwo bo wiadomo wszystko kosztuje ale walki o szczęście się nie przelicza tylko idzie się do przodu na przekór wszystkim przeszkodom [emoji4][emoji9]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom